Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Przejrzyjcie wszystkie ubranka tego sprzedającego-szczególnie TUNIKI i SWETRY- akurat na nasze "piłeczki"
.Wydają się naprawdę dobrej jakości,no i styl jest nie taki na jedno kopyto:-).anoli - słodziutka!!! Ja chyba kupię już bardziej zmechanizowaną, z melodyjkami i jakimiś gadżetami typu lusterko. Ale powiem szczerze, że nie widziałam jeszcze jakiejś, która chwyciłaby mnie za serducho...
Anoli fajna karuzelka.A ja mam pytanie do dziewczyn które kupiły wózek firmy atlantic i x-lander. Przy tych wózkach nie mozna przekładac rączki, czyli spacerówka odwrócona jest do kierunku jazdy, czy nie boicie się ze dziecko wypadnie, bo przecież w gondoli nie bedzie tak długo chciało jeździc do puki nie bedzie stabilne. W kwietniu juz bedzie cieplej a dziecko bedzie miało około 4 miesięcy i watpie zeby chciało lezeć w gondoli. ja jestem zainteresowana tymi wózkami, ale mam watpliwości co do tych spacerówek
![]()

Dziewczyny,znalazłam na allegro fajnie ciuszki jak dla nas.Przejrzyjcie wszystkie ubranka tego sprzedającego-szczególnie TUNIKI i SWETRY- akurat na nasze "piłeczki"
.Wydają się naprawdę dobrej jakości,no i styl jest nie taki na jedno kopyto:-).
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Moj plan działania: kupuję te ceramiczne na kaloryfer i jak nie wystarczą, to kupię machinę;-)
, ale chyba zrobię tak samo..jak bedzie malo wystarczające kupię mechaniczny...a te ceramiczne sa takie śliczne!!!
Co do tych karuzelek ze światełkami i lusterkami, to oglądałam cos w tv że to najlepiej tak dopiero od trzeciego miesiąca i to z jak najmniejszą ilością bodźców, czyli np niech gra i się kręci, ale już np. nie świeci itp....Ja na razie nie kupuję![]()
Kupię taką maskotkę z pozytywką z jakąś ładną melodyjką![]()

ale darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda