reklama

Zakupy

reklama
Pozwolę sobie odpowiedziec na pyatnia dotyczące zamieszczonego przez agawar wózeczka:tak:.Był on moim faworytem,bo i cena i wygląd jest naprawdę super. Jednak gdzieś poczytałam o nim takie sobie opinie(juz nie pamietam o co chodziło) i stwierdziłam,że są inne podobne i w tej cenie.Zamieszczam dla Was zdjęcie różnych typó tych wózeczków i krótki opis:)

Załączniki

• v-cross i v-travel 995zł.jpg
    v-cross i v-travel 995zł.jpg
    167 KB · Wyświetleń: 66
wózeczek świtnie się prowadzi, rozkłada sie na płasko, mozna zamieścić w nim wszystkie elementy w dwóch kierunkach, przednie koła sa obrotowe z mozliwościa blokady, no i nie jest bardzo cięzki a dla mnie to bardzo ważne:tak:Za caość:głęboki wózek, spacerówkę i fotelik samochodowy z adapterem do wózka płace 1200zł, więc przyzwoicie:tak:

wózeczek świtnie się prowadzi, rozkłada sie na płasko, mozna zamieścić w nim wszystkie elementy w dwóch kierunkach, przednie koła sa obrotowe z mozliwościa blokady, no i nie jest bardzo cięzki a dla mnie to bardzo ważne:tak:Za caość:głęboki wózek, spacerówkę i fotelik samochodowy z adapterem do wózka płace 1200zł, więc przyzwoicie:tak:

Okruszku a kupowałaś go w sklepie czy przez Internet?

Wklejam obiecane zdjęcia ubranek po moim mężu:-) tak, tak, przelezaly w szafie 29lat. Nie sa to może jakies super ciuszki, ale do noszenia w domu będą ok.
Mam tego sporo, wklejam tylko kilka.

pajaccsd3.jpg

pajacyker0.jpg

lukaszoweyd3.jpg

spiochrc0.jpg

spioszekwl0.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry