reklama

Zakupy

reklama
agawarja mialam dla swojej corki identyczne ubranka po siostrze meza ktore mialy 15lat hehe:) ale musze przyznac ze te ubranka byly lepsze i trwalsze niz to co teraz mozna kupic...nie niszczyly:-):-):-) sie szybko:)pozdrawiam

Ja byłam dziś na zakupach i miałam sie generalnie trzymac z dala od niemowlęcych ciuszków...ale nie wyszło:sorry2:.Takie sa przeceny w TESCO ciuszków CHEROKEE,że nie mogłam sie oprzec.Obnizką sa objęte raczej ubranka letnie,ale bodziaki z krótkim rękawkiem też się przydadzą w zimę...prawda???:sorry2:

Załączniki

• IMGP5031.JPG
    IMGP5031.JPG
    116,5 KB · Wyświetleń: 60
agawar - jestem pod wrażeniem, że ktoś takie rzeczy przechowuje tyle czasu!!! Szok. A gatunkowo to pewnie będą nieraz i trwalsze od tych współczesnych. Jedyny minus to, że nie rozpinają się w kroku - to baaardzo praktyczne rozwiązanie. No ale darowanemu...

agawar,ciuszko super-a nie widac po nich wieku,bo materiały były kiedyś lepszej jakości.Można było prac w wysokiej temp. i nic się nie rozciągało i nie blakło:tak:. A teraz na większości ciuszków(mimo,że na metce napisane jest,że to 100% bawełna) jest info,że prac w 40 st. tylko.Teraz to wystarczająca temp.,ale jak maleństwa zaczną jeśc marchewkę i wszystko wyplówac na te słodkie bodziaki-to 40 st. nie wystarczy:blink:.Ja przy pierwszej córce tez miałam kilka takich wiekowych śpiochów i zauważyłam,że nogawki w nich były o wiele węższe-i to mi bardziej pasowało:tak:.Teraz wszystkie są takie "pumpki":tak:,ale też śliczne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry