reklama

Zakupy

reklama
jestem po pierwszych zakupach! nie powiem są one bardzo miłe~! sporo kasy ale i radości - mogłabym i dużo dłużej siedzieć w tym sklepie i wybierać :-D przebierać
wózek zamówiony
muszę kupić materac do łóżeczka
troszkę cieplejszych ubranek, czapeczki, skarpetki, pieluchy i parę kosmetyków typu oliwka
kupiłam super biustonosz bardzo wygodny w Świecie Dziecka za 34 zł bawełniany i kupię pewnei jeszcze jeden jak tylko rozmiar się ustabilizuję
no i te nieszczęsne gacie poporodowe (okropieństwo):baffled:
kupiłam pampersy ale dopiero w domu zauważyłam że są new b. 1 i 2 były tylko te 2
a nie mam ręczników, podgrzewacza z laktatorem chyba jeszcze się wstrzymam(choć sama nie wiem - drogie są a co jeśli się nie przyda)

Czesc dziewczyny:))

Mam do was ogromna prosbe , chodzi mi o rzetelna opinie na temat wozka ktory chcialabym kupic. Co o nim sadzicie , czy wyglada na konkretny wozek? Teoretycznie ma wszystko co mi trzeba: nosidelko , gondole no i przeksztalca sie pozniej w spacerowke.Ale opinie pozostawiam wam...:tak:
Wózki dziecięce, foteliki samochodowe # e-maluchy: Wózek BeeBee Terrano kolor Navy+fotelik

Pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to troche male, za mizerne kola. To zalezy oczywiscie po jakich chodnikach bedziesz jezdzic bo po moich w poblizu domu to obawiam sie ze bym dziecko wytrzesla na tych malych kolkach.
Nie pisza czy jest spacerowka w 2 strony nakladana, musisz sie dowiedziec bo wedlug mnie to bardzo wazne.
Reszta wyglada naprawde super i cene ma bardzo niska. Jesli sie juz bedziesz decydowac to ja bym wziela ta wersje "Ten sam kolor można kupić na stelażu Sportivo z dwoma dużymi kołami z tyłu i mniejszymi skrętnymi z przodu. "

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry