reklama

Zakupy

YOKA dziekuję ślicznie za odpowiedż:} nio ja kupilam wczoraj 2-5kg taka mała paczkę papmersa i dwie mega paki takich 3-6...ale to jesce dokupie tych mniejszych.... a tych podkładów to kupiłam dwa opakowania narazie do szpitala....własciwie to tak srednio ile bede potrzebowała???

reklama
YOKA dziekuję ślicznie za odpowiedż:} nio ja kupilam wczoraj 2-5kg taka mała paczkę papmersa i dwie mega paki takich 3-6...ale to jesce dokupie tych mniejszych.... a tych podkładów to kupiłam dwa opakowania narazie do szpitala....własciwie to tak srednio ile bede potrzebowała???

Ja również kupiłam 2 paczki podkładów...i myslę że powinno starczyć....po kilku dniach krwawienie nie jest juz takie silne i w domu mam zamiar używać poprostu dużych podpasek....a jesli okazałoby się że zabraknie mi ich w szpitalu to mój Z dokupi mi jeszcze jedna paczke.....jesli chodzi o pieluszki tote 3-6kg na pewno wykorzystasz...nawet jesli nie od razu...a ja newbornów mam tez narazie jedna paczkę....bo nie wiem jak duża bedzie córcia....a na mojego Z w każdej chwili moge liczyć...:-)

No YOKA to dokładnie tak jak ja naszczeście:}}} AGATKAS co do tych pieluszek Bella to ja mam jedna paczkę tez kupionych,bo wczesniej sie napaliłam,ale sprawdzajac jakos wykonania i wogole ten wkład wśrodku pieluszki to wybrałam jednak PAPERS na poczatek,chociaz to i tak się okaze pozniej jakie mala bedzie preferowała:P a wyciecie na pepuszek faktycznie jest ,ale w papers mozna swobodnie zrobic samemu....

Kana, ja też kupiłam pampers od 2-5 kg, na razie tylko jedną paczkę, bo moze sie okazac że wystarczy, a jesli braknie to dokupię, bardziej nastawiam sie na te od 3-6 kg i tych kupiłam mega paczke, podkładów poporodowych też kupiłam 2 opakowania, u nas w szpitalu dają, wiec nie wiem czy mi sie to przyda.

No ja się nie umialam zdecydować, bo o Pampersie dla noworodka słyszałam dużo złego, większość głosów padało na Huggies i już sama nie wiem co mam kupić:) Poradźcie bo inaczej kupie wszystkie możliwe!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry