• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Mam pytaanko i licze na pomoc.

Kupilismy wózek głeboki Peg Pergo, bez torby. Ogólnie torba do tego koloru jest niedostepna, ale znalazłam nowa na allegro. Kosztuje .... 150zł+przesyłka. Czy jest sens kupowac torbę do wózka którym pojezdze max 6-7 miesiecy???
Będę wdzieczna :-)

Co do materacyka to ja mam taki jak Yoka

Ja w poniedzialek lub wtorek jade po ostatki wyprawki. Kupuje posciel, jescze jedno przescieradlo pare dupereli i zdecydowalam sie kupic nowa wanienke choc mam po Cyprianie ale w koncu wymarzylam sobie nowa ;-) i nowy przewijak tez ;-)
Jeszcze tylko szlafrok dla mnie i jeszce jedna pizamke i chyba juz bedzie wsio :tak:
Mysle jesze o jednym kocu wlasnie takim akrylowym bo choc mam po Cyprianie ale juz taki... :sorry2:

No ja się nie umialam zdecydować, bo o Pampersie dla noworodka słyszałam dużo złego, większość głosów padało na Huggies i już sama nie wiem co mam kupić:) Poradźcie bo inaczej kupie wszystkie możliwe!

Agatkas ja mam jedną paczkę pampers newborn, jedną paczkę huggies newborn i jedną mega paczkę huggies 1, koleżanki mi mówiły że huggisy są lepsze ale sama muszę to sprawdzić:-), zobacze które będą lepsze.

Mam pytaanko i licze na pomoc.

Kupilismy wózek głeboki Peg Pergo, bez torby. Ogólnie torba do tego koloru jest niedostepna, ale znalazłam nowa na allegro. Kosztuje .... 150zł+przesyłka. Czy jest sens kupowac torbę do wózka którym pojezdze max 6-7 miesiecy???
Będę wdzieczna :-)

wydaje mi się że jest ci to niepotrzebne, ponieważ jak sie domyślam jest jeszcze w tym wózku kosz na zakupy i wszystkie niezbędne rzeczy możesz tam włożyć, szkoda kasy, lepiej zostaw sobie kase na spacerówke!

czesc Dziewczyny i bobaski:-)

dawno nas tu nie było.... niektóre z Was kończą, a my właśnie zaczynamy zakupy;-) teraz ja jestem na etapie szaleństw z allegro, wypraw po wyprawkę .... trzymajcie kciuki! zdjęć zadnych nie załączę (ani też swojego w nowym kolorze włosów), bo na liscie zakupowej znalazł się też aparat - nasza dotychczasowa machina padła w ostatnim dniu urlopu:no:

agawar ja jednak bym kupiła taka torbę...chyba, ze masz inną...która przeznaczysz na rzeczy dzidka...zawsze musisz miec przy sobie, pieluszki, chusteczki, krem do pupki, lub na buziaka...matę do przwijania ew. mleko a w późniejszym czasie inne herbatki, soczki etc...ja zawsze taką torbe miałam spakowana rzeczami dziecka i tylko dokładałam to co sie kończyło... z całej wyprawki to naprawde jedna z wazniejszych pozycji :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry