renia200
mama Victorki :)
Agatkas - ja używałam Huggisów od początku, wszyscy o wiele lepiej o nich mówili niż o pampersach, dopiero chyba na 3 czy 4 przeszłam na pampersy, bo dopiero ten numer był lepszy jakościowo od Huggisów wg mnie. Teraz też stawiam na Huggisy.
agawar - ja kupiłam torbę, z Misią się telepałam z jakimiś torbami, nie typową na dziecięcy asortyment i to było okropnie uciążliwe. Jednak dobra torba z dobrym organizerem jest niezastąpiona. Może faktycznie 150 to sporo kasy, ale rozejrzyj się napewno znajdziesz coś pasującego i tańszego, a torba naprawdę jest dobrym rozwiązaniem, bo wiesz gdzie wszystko masz, zarzucasz na ramię i idziesz, a nie szperasz w koszu wiecznie w poszukiwaniu pierdółki... Ja polecam zwrócić uwagę, żeby byłą łatwo zaczepiana na rączkach wózka, tzn. miała takie krótkie adapterki, albo zatrzaski mocujące.
Pionokia, trzymam kciuki i jak tylko aparat zakupicie to wklejaj, wklejaj!! Zwłaszcza te włoski!!
Ja do wózka mam śpiworek i kocyki, nie mam poduszki, najwyżej dokupię jak uznam, że jest potrzebna. No i będzie małą w kombinezione, kocyku i w śpiworku, tu zimą jest min -1 st, więc sądzę, że to wystarczy napewno.
Misiówka napisz proszę jak ubierzesz dzidzie jak będziesz wychodzić ze szpitala bo u mnie są podobne zimy a ja jestem zielona i niewiem jak mam córcie ubrać
.
i czytałam też na forach o niej