• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Mi babeczka ja doradzila bo ona sama ja trzymala na lozeczku i mowi ze nieziemska wygoda, zademonstrowala mi w sklepie na lozeczku sklepowym, obok akurat miejsce na przewijak takze tylko przekladasz dziecko. dodatkowo na dole masz odplyw, ona podstawiala sobie miske pod waneinke i zeby nie dzwigac wanny do wylania wody to spuszczala ja do miski jak meza nie bylo ;-)
Słyszalam juz o tych wanienkach na wanne ale dopiero ta babeczka mnie przekonala opowiadajac o swoich doswiadczeniach i pokazujac...

reklama
Misiówka wygląda to dokładnie tak Land Rover Pushchairs Lambskin Stroller Fleece
choc szukam tez gdzieś fotki z noworodkiem bo tu pokazany jest juz wózek spacerowy(zreszta dokładnie identyczny jak mój wózek :-))ale jest juz późno...mąz zły dopiero wrócił i jak zobaczył że siedze przy kompie to tylko usłyszałam: ide spać do zobaczenia jutro ;-)więc pedze do niego :-)
Swoją drogą to musze jakoś kupic ta skórkę ... i ta dokładnie pasuje do mojej gondolki i spacerówki :-)
Dobranoc :-)

KANKIYA na opakowaniu pisza, ze można prac w 30 stopniach...ja tak własnie prałam ale w ręku a potem tylko wirowałam w pralce...bo w reku to ciężko jest wycisnąć...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry