• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Dziewczynki kupujecie śpioszki, body, pajacyki w rozmiarze 68???:sorry2:
ja nie kupuje ale mam już parę sztuk bo oczywiście moja kochana mamusia nie wytrzymała i musiała kupić:-D:tak: zresztą mówię dookoła że jak ktoś bedzie chciał kupić naszej Niuńci jakieś ubranka to właśnie w większym rozmiarze czyli 68:tak:

Drogie Mamcie podpowiedzcie jaką butlekę na początek (taką na wszelki wypadek) trzeba kupić i jakie smoczki polecacie kupić dla dzidzi??
ja zamierzam kupić cały zestaw Avent-a, czyli butelki, laktator itp

reklama
zozakoza - fajna bryczka!!

Kluskawawa - ja polecam chicco linię fizjologiczną z kauczukowymi smoczkami albo Tommee Tippee.

Madzienka - szczoteczka tylko z naturalnego średniomiękkiego włosia wg mnie najlepiej poszukać coś w artykułach fryzjerskich, czasem są takie szczotki do rąk. Wg mnie te dla dzieci są za miękkie, nie czeszą włosków i nie masują skóry, żeby pobudzić cebulki.

To ja dorzucę jeszcze pytanko o szczoteczkę do włosów dla dzidzi...polecacie jakąs konkretną/sprawdzoną firmę???:szok:

Madzienka szczoteczka do włosów koniecznie w naturalnego włosia. Z tego co wiem takie szczotki ma Chicco i NUK. W Canpolu nie spotkałam się ze szczoteczkami, które byłyby tylko z naturalnego włosia. Pomimo tego, że nawet "Super Sprzedawcy" na Allegro zaznaczają w opisie, że szczotka jest z naturalnego włosia na opakowaniu jest wyraźnie zaznaczone "włosie naturalne z dodatkiem sztucznego".

Co do Tommee Tippee... U nas w ciągu ostatnich kilku miesięcy sporo klientek narzekało właśnie na Avent (wcześniej to się nie zdarzało, chociaż ja po kilku dniach zrezygnowałam z Aventu akurat na rzecz NUKa seria First Choice, bo wówczas TT nie było w Polsce), a z kolei Tommee Tippee rodzice polecają sobie nawzajem. Nawet przychodzą specjalnie do sklepu, żeby powiedzieć jakie rewelacyje są właśnie laktatory i butelki z TT. Nie słyszałam jeszcze złej opinii na temat TT. No ale pewnie co mama to inne doświadczenia :-) Aha, smoczki na butelkę TT są bardziej zbliżone kształtem do piersi mamy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry