• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Ja mam materac z trawy morskiej - pianka. Siostra mi go zachwalała, jedna jak i druga :-D

Agacia aż jestem zdziwiona, bo słyszałam często opinie, że nie powinno się dla małych dzieci używać materacy z trawy morskiej :szok:, chociaż wiem, że klienci pytają, a więc ktoś im to poleca :-) No ale to pewnie tak jak ze wszystkim: wszystko ma swoich zwolenników i przeciwników :-)

W sklepie mi bardzo polecała. A siosrty miały, jedna kupiła dla synka jak sie urodził 7 lat temu a druga 6 miesiecy temu dla córeczki. Tez panie w sklepie jej bardzo polecały. A dlaczego nie powinno sie ich uzywać?:szok: Nie słyszałam tego :szok:

Agacia nie chciałam aż tak Cie przestraszyć :szok: "Specjaliści" mówią, że jest on maluchów zbyt twardy i tyle :-) Wiem, że kilka lat temu były one właśnie bardzo polecane.. Moda się co jakiś czas zmienia ;-) Skoro jednak sprawdził się u dzieci Twoich sióstr to na pewno sprawdzi się też u Ciebie..

ja tez chętnie zerkne na koszulki nocne a staniki to mimo wszystko przymierze...nie chodzi o rozmiar...bo bede potrzebowałą wieksze ale jakość praktyczność..no ze stanikami to juz tak mam...
A dziewczyny polecam Wam zakup koszulek do karmienia ( ja swoje kupiłam H&M)są naprawdę praktyczne...podczas karmienia po prostu podnosimy wierzchnie ubranie i odpinamy przyszyty stanieczek do koszulki...brzucho zostaje cały czas zakrytytak, że widoczna jest tylko brodawka czyli to co potrzeba :-)no i na chłodne zimowe dni jak znalazł...koszulka jest dość długa, wchodzi spokojnie pod spodnie lub jak kto lubi(ja lubie)fajnie wystaje z pod bluzy lub sweterka...naprawde Wam polecam

Biustonosze takie:
SUPER Biustonosz do KARMIENIA-ALLES Mama New K 75E (458007747) - Aukcje internetowe Allegro
@@@ Biustonosz do KARMIENIA-ALLES Mama BIANCA 75 E (460456142) - Aukcje internetowe Allegro
@@BIUSTONOSZ do KARMIENIA - ALLES Mama PAPAYA 75 E (461101497) - Aukcje internetowe Allegro

Po poprzedniej ciąży mam jeszcze trzy takie zwykłe, bawełniane, bezszwowe. Myślę, że tyle w sumie wystarczy.

A koszulka taka:
KOSZULA do karmienia ELIZA Italian Fashion rozm. M (461104280) - Aukcje internetowe Allegro

Zastanawiam się jeszcze nad piżamą do karmienia, bo ja generalnie z koszulami nocnymi nie przepadam, jak tylko trochę wygoi mi się krocze to chyba przerzucę się na piżamkę właśnie:
NOWOSC MUZZY Pizama kopertowa do karmienia GREEN M (464473217) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ja tez chętnie zerkne na koszulki nocne a staniki to mimo wszystko przymierze...nie chodzi o rozmiar...bo bede potrzebowałą wieksze ale jakość praktyczność..no ze stanikami to juz tak mam...
A dziewczyny polecam Wam zakup koszulek do karmienia ( ja swoje kupiłam H&M)są naprawdę praktyczne...podczas karmienia po prostu podnosimy wierzchnie ubranie i odpinamy przyszyty stanieczek do koszulki...brzucho zostaje cały czas zakrytytak, że widoczna jest tylko brodawka czyli to co potrzeba :-)no i na chłodne zimowe dni jak znalazł...koszulka jest dość długa, wchodzi spokojnie pod spodnie lub jak kto lubi(ja lubie)fajnie wystaje z pod bluzy lub sweterka...naprawde Wam polecam

A możesz podesłać jakiś link do tego cuda? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry