• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

co do tych szczotek jeszcze to na początek jak taki łysolek i jak potem wycierają sie włoski to ok ta z canpola sie sprawdzała ale jak ciemieniucha sie pojawiła Liwii to juz odpadała bo to tak bardziej głaszcze i kupiłam taką twardszą i wyczesłam wysztko ze skórki !!!
takze na początek ok a potem zalezy od włosków jakie będą !!!

Ostatnia edycja:
reklama
A my kupiliśmy buteleczkę Dr Brown's antykolkową.Pani w skleie bardzo polecała i mówiła,że klientki chwalą.Zobaczymy.Szczoteczkę do włosów mamy z Canpola.

No niestety panie w sklepach potrafią różne rzeczy polecać Aniu :-D Na szczęście Tobie akurat nie wcisnęły "kitu" :-) Buteleczka, którą kupiłaś, owszem jest bardzo dobra i już taka właściwie specjalistyczna, ale dlaczego zakładać z góry, że dziecko będzie miało kolki? W ten sposób można by przepłacić naprawdę z prawie wszystkim... Większość buteleczek (różnych firm) na naszym rynku to butelki antykolkowe a są na pewno w zdecydowanie przystępniejszych cenach :-) Butelki Avent, NUKa i Tommee Tippee też są antykolkowe no i trzeba wziąć jeszcze pod uwagę to, że nie każde dziecko chce pić z każdej butelki a zdarza się (i to wcale nie tak rzadko jakby sie mogło wydawać), że maluszek w ogóle nie pije z butli :-)

Misiówka wiem, że NUK ma dwa rodzaje szczotek z naturalnego włosia i jeden rodzaj to bardziej miękka a drugi twardsza :-) Tylko zapomniałam który jest jaki :-D

halo !!! to co z tymi materacami !!?? jakie macie ???
doczytałam ze Cyprysiowa i Yoka mają kokos-pianka

Ja chyba zdecyduję się na kokos-pianka-gryka :-)

Ostatnia edycja:
Ja mam materac kokos-pianka-gryka, sprawdził się u Misi.

Sawka - wierzę na słowo, my mamy zwykłą szczotkę dla dorosłych z naturalnego włosia i takiej używałam u Misi, niczym innym bym jej nie rozczesała, bo ma dużo włosów jak na swój wiek, do tego kręcone ... codziennie gechenna. W ogóle nie miała etapu że jej się coś wytarło, a urodziłą się z włoskami, ale niewiele ich miała.

Semiko wiem,że Panie w sklepie chwalą wszystko co mają-taka ich rola;-) Ale z tym akurat jakoś tam mnie przekonała,a przecież jak dziecko nie będzie miało kolek to i tak może pic z tej butelki....W każdym razie nie pójdę tam więcej,bo ta kobieta czasem juz przesadza i wciska wszystko na siłę,a ja strasznie tego nie lubię.

Justyna :-) ja również mam materac pianka-kokos-gryka, w sklepie bardzo mi go polecali (choć zawsze mogą nam wcisnąć jakąś ciemnotę:tak::-D:-D, jeśli same się na tym nie znamy), ale wydaję mi się, że jest dobrzy i mi się sprawdzi :tak:. A szczoteczkę do włosków te mam z Campolu ;-).

reklama
Semiko wiem,że Panie w sklepie chwalą wszystko co mają-taka ich rola;-) Ale z tym akurat jakoś tam mnie przekonała,a przecież jak dziecko nie będzie miało kolek to i tak może pic z tej butelki....W każdym razie nie pójdę tam więcej,bo ta kobieta czasem juz przesadza i wciska wszystko na siłę,a ja strasznie tego nie lubię.

Dokładnie Aniu, też nie lubię wchodzić do takich sklepów, gdzie wciskają i przekonują na siłę. W końcu powinno im zależeć, żeby klient był zadowolony,bo wtedy jest szansa że wróci :-D

Justyna :-) ja również mam materac pianka-kokos-gryka, w sklepie bardzo mi go polecali (choć zawsze mogą nam wcisnąć jakąś ciemnotę:tak::-D:-D, jeśli same się na tym nie znamy), ale wydaję mi się, że jest dobrzy i mi się sprawdzi :tak:. A szczoteczkę do włosków te mam z Campolu ;-).

Akurat co do tego materaca możesz być Edee spokojna :-) To chyba faktycznie jeden z lepszych w miarę w przystępnej cenie :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry