• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Zozakoza ja mam ten sam wózek tylko inny kolor. Obecnie jeździ w nim Marcinek, ale używałam go tylko jako spacerówkę bo jak głęboki jest taki mało ciepły, ale jestem z niego bardzo zadowolona. Jest super.

reklama
pytia niestety nie znalazłam tych koszulek w necie :-( sa za to na 100% H&M
wygladają jak zwykle bieliźniane bawełniane podkoszulki (są tez obszyte bawełnianą koronka)z wszytym stanikiem odpinanym na plastikowe zatrzaski :-)

Ja się pochwalę, co kupiłam - normalnie w tym tygodniu SZOK ZAKUPOWY przeżywamy z mężolkiem....
- łóżeczko z szufladą:
Nowe Łóżeczko RADEK II szuflada TEAK (W-wa) (456128112) - Aukcje internetowe Allegro
- materacyk kokos - pianka - kokos (w M jak Mama mówili, że takie dobre są) więc wyszukałam jednego sprzedawcę, żeby nie przepłacać za przesyłkę...
Najlepszy MATERAC RADIR Kokos/Pianka LUX 120x60 (456128189) - Aukcje internetowe Allegro
-wózeczek - jest zaje.isty! polecam...:-)
SUPER WÓZEK WIELOFUNKCYJNY +FOTELIK SAMOCHODOWY!! (458841923) - Aukcje internetowe Allegro
- laktator - elektryczny MEDELA- mam nadzieję, że będzie ok... czytałam w necie i na forach - że ok... a jak się nie sprawdzi... to zawsze można odsprzedać - schodzą jak świeże bułeczki...
LAKTATOR ODCIĄGACZ ELEKTRYCZNY MINI MEDELA W-wa!! (456952445) - Aukcje internetowe Allegro
- butelki i smoczki - w moim mieście ciężko dostać taki zestaw - kobita mówi, że w hurtowniach trudno o te zestawy - bo są niedrogie a mają dużo akcesoriów...
NOWY ZESTAW STARTOWY AVENT SMOCZKI BUTELKI W-wa (456586989) - Aukcje internetowe Allegro
- no i jeszcze podgrzewacz LOVI- jest śliczny różowy... ale ten to już w sklepie kupiliśmy.... (tak wygląda: http://www.allegro.pl/item460552702_9_272_lovi_podgrzewacz_do_butelek_i_sloiczkow.html)
jest cudowny - chciałam go bo ma "windę" i jak się podgrzeje to latwo wyjąć sloiczek lub butelkę - nie parząc się....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry