• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
anoli - tak kupiłam ją w TKMaxx więc cena okazyjna, a jest firmy Little Company.

Co do leżaczka - ja oglądałam ten Fisher Price i jakoś wydał mi się mało wytrzymały... za dużo plastiku, ale może to mylne wrażenie, ten co mam ma cały stelaż metalowy i regulowane oparcie i podnóżek, nawet Misia ma w nim dużo miejsca i jej się podoba. Co do wibracji, to jakoś mi one nie podeszły, dlatego zrezygnowałam z tej opcji - może dlatego, że Misia miała silny refluks i przy takich wibracjach to by chyba ulewała dalej niż widzi... Poza tym zwróćcie uwagę, czy leżaczek rozkłada się na płasko - to bardzo ważne na początku, bo dziecku męczy się kręgosłup poprostu...

olma - ja polecam smoczek na noc chicco z linii fizjologicznej, kauczukowy, może też pełnić rolę gryzaczka, miałąm taki przy starszej córci - teraz też kupiłam i jest malutki - Nie wiem jaki masz smoczek Tommee Tippee, ale ja widziałam zupełnie maleńkie chyba 0-2 m-ca, może dlatego tamten jest za duży, tamte małe mają kształt fizjologiczny i są siliconowe - takie całe zupełnie przezroczyste. Closer to Nature® Pure Soother (0-3m)

Semiko nie będę polemizować bo sama nie miałam do czynienia z tymi leżaczkami:) Powtarzam to , co usłyszałam od koleżanek, które używały:) Ale wiadomo, że ile osób tyle opinii:)

No tak :) Zazwyczaj wszystko wychodzi "w praniu" :-D Kiedyś już pisałam, że - poza tym o czym wspomniała Misiówka, a więc to, czy leżaczek ma pozycję zupełnie leżącą - warto zwrócić uwagę na to, ile to cacko waży :-) Jest sporo firm produkujących ciężkie leżaczki, a później taki przenieść razem z malcem to już problem :-)

Agatkas - no właśnie 2 tyg temu widziałam u siostry męża "na żywo" Bardzo mi się spodobał - dokładnie go obejrzeliśmy.... Chyba się zdecydujemy - bo i cena w miarę ok. Ale jest tyle ofert na rynku - że każdy znajdzie coś dla siebie.... Choć jeszcze z mężem to pzemyślimy - na pewno po porodzie kupimy... :)

Ostatnia edycja:
anoli - tak kupiłam ją w TKMaxx więc cena okazyjna, a jest firmy Little Company.

Co do leżaczka - ja oglądałam ten Fisher Price i jakoś wydał mi się mało wytrzymały... za dużo plastiku, ale może to mylne wrażenie, ten co mam ma cały stelaż metalowy i regulowane oparcie i podnóżek, nawet Misia ma w nim dużo miejsca i jej się podoba. Co do wibracji, to jakoś mi one nie podeszły, dlatego zrezygnowałam z tej opcji - może dlatego, że Misia miała silny refluks i przy takich wibracjach to by chyba ulewała dalej niż widzi... Poza tym zwróćcie uwagę, czy leżaczek rozkłada się na płasko - to bardzo ważne na początku, bo dziecku męczy się kręgosłup poprostu...

olma - ja polecam smoczek na noc chicco z linii fizjologicznej, kauczukowy, może też pełnić rolę gryzaczka, miałąm taki przy starszej córci - teraz też kupiłam i jest malutki - Nie wiem jaki masz smoczek Tommee Tippee, ale ja widziałam zupełnie maleńkie chyba 0-2 m-ca, może dlatego tamten jest za duży, tamte małe mają kształt fizjologiczny i są siliconowe - takie całe zupełnie przezroczyste. Closer to Nature® Pure Soother (0-3m)

Misiówka musze sprawdzic czy u nas takie znajde, tylko mi pasowalby jakis bezowy lub brazowy kolorek, wstrzymam sie jeszcze az przyjdzie wozek. Narazie stoi u tesciów i tesciowa mowi ze torba ma lichy pasek... zobaczymy jak przyjedzie.

Co do lezaczkow to kupilam kiedys wlasnie w TKMaxie na metaloym stelazu ale takim ciekim i teraz zastanwiam sie czy nie kupic innego na grubszym stelazu bo ten wydaje sie taki malo stabilny. Musze jeszcze go rozlozyc i sprawdzic czy sie reguluje oparcie:baffled:....chyba sie pospieszylam z tym zakupem:baffled::huh:

anoli - mi też kolorek ni z gruchy ni z piertuchy, bo wózek mam czarny, a gondolę szarą, ale tak sobie pomyślałam, że super jest ta torba, a kolor w sumie się nie gryzie i mam to w nosie. Ona normalnie 60 f kosztuje, a ja ją kupilam za 13f!

Mój szlafroczek

Załączniki

• 100_3889.jpg
    100_3889.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 63
  • 100_3888.jpg
    100_3888.jpg
    67,9 KB · Wyświetleń: 80
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama