anoli - tak kupiłam ją w TKMaxx więc cena okazyjna, a jest firmy Little Company.
Co do leżaczka - ja oglądałam ten Fisher Price i jakoś wydał mi się mało wytrzymały... za dużo plastiku, ale może to mylne wrażenie, ten co mam ma cały stelaż metalowy i regulowane oparcie i podnóżek, nawet Misia ma w nim dużo miejsca i jej się podoba. Co do wibracji, to jakoś mi one nie podeszły, dlatego zrezygnowałam z tej opcji - może dlatego, że Misia miała silny refluks i przy takich wibracjach to by chyba ulewała dalej niż widzi... Poza tym zwróćcie uwagę, czy leżaczek rozkłada się na płasko - to bardzo ważne na początku, bo dziecku męczy się kręgosłup poprostu...
olma - ja polecam smoczek na noc chicco z linii fizjologicznej, kauczukowy, może też pełnić rolę gryzaczka, miałąm taki przy starszej córci - teraz też kupiłam i jest malutki - Nie wiem jaki masz smoczek Tommee Tippee, ale ja widziałam zupełnie maleńkie chyba 0-2 m-ca, może dlatego tamten jest za duży, tamte małe mają kształt fizjologiczny i są siliconowe - takie całe zupełnie przezroczyste.
Closer to Nature® Pure Soother (0-3m)