• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

ewelw - super zakupy, a jaki kolor wózeczka wybraliście?
bordowo - beżowy - jest prześliczne zestawienie - ale można sobie dobierać kolory jakie się chce - i ja takie sobie wybrałam... (Bo na aukcji jest śliwkowo - różowy - ale jak dla mnie "za pstrokaty") Na innych jego aukcjach można znaleźć to zestawienie kolorów... (i można wziąć ten wózek ale kolory wózków - z innych jego aukcji "wózkowych")

reklama
ewelw - super, że można sobie dobrać kolorki wedle uznania!!

A ja kupiłam taką torbę do wózka:
546ba66bb6a922d7med.jpg

975e6ac544688879med.jpg

45d69eb01af32007med.jpg

A o takim mocowaniu do raczki wózka kiedyś pisałam, wg mnie sprawdza się superaśnie:
bbc180a5731b6d03med.jpg

07e706289b289577med.jpg

A taki mamy leżaczek. Jest od pierwszych dni do 3 lat:
0258994dbb685054med.jpg

748cc120e011446dmed.jpg

Misiówka fajna ta torba, taka zgrabna, kupilas ja tu w uk?

A ja mam propozycje dla mam ktore jeszcze nie kupily majtek jednorazowych. Mam do oddania dwa opakowania po 5 szt majtek z siatki. Jedne firmy BabyOno rozm. M a drugie z mathercare rozm. 14-16. Pospieszylam sie z kupnem i okazuje sie ze sa za male:zawstydzona/y::baffled: nie lubie niczego wyrzucac, a tym bardziej homikowc dlatego chetnie wysle na swoj koszt jesli ktoras jeszcze nie ma. Czekam na adres na priv:-)

Misiówka!! Jeśli chodzi o torbę i leżaczek - śliczne!
Dziewczynki!!
Leżaczki ponoć baaardzo się sprawdzają, koleżanka (mama 2 - miesięcznej córci) jest b. z takiego zakupu zadowolona. I pytałam siostry mężam (córcia 1 - m-c) też jest zachwycona...
Ona ma taki (z wibracjami)....

LEZACZEK BUJACZEK FISHER PRICE 2W1 ! 0-18kg ! W PL (457890463) - Aukcje internetowe Allegro

Mnie też się taki b. podoba, ale myślę kupić dopiero po narodzinkach małej...
Co Wy na to??

Dziewczynki!!
Leżaczki ponoć baaardzo się sprawdzają, koleżanka (mama 2 - miesięcznej córci) jest b. z takiego zakupu zadowolona. I pytałam siostry mężam (córcia 1 - m-c) też jest zachwycona...

LEZACZEK BUJACZEK FISHER PRICE 2W1 ! 0-18kg ! W PL (457890463) - Aukcje internetowe Allegro

Co Wy na to??

Ewelw ja chyba tez kupię taki "wynalazek" ale dopiero po urodzeniu...

Używam smoczka Tomme i uważam po 3 tygodniach użytkowania, że jest za duży dla malucha 6 tygodni. Smoczek nie przylega, kręci się i mam wrażenie że ciągle jest krzywo usytuowany w buźce. I to otwarcie obudowy. Mam wrażenie, że tam jest kurz i nie da się go wyczyścić. Czy ktoś ma podobne zdanie? Mocno zastanawiam się nad przejściem na smoczki awent. Używałam przy starszej córce i było ok. teraz kupiłam komplet tommee butelka i pomyslałam, że wypróbuję smoczek. A może macie jakies info jaki kształ jest najlepszy:łezka, spłaszczony czy profilowany? a może smoczek chicco? Butelkę tommeego polecam, jest ok.

Dziewczynki!!

Co Wy na to??

Co do Fisher Price to słyszałam same niepochlebne opinie... na waszym miejscu obejrzałabym to sobie "na żywo", bo rzeczy z tej firmy pięknie wyglądają na zdjęciach a czasem w sklepie okazuje się, że to takie jak zabawkowe byle co...

Zobaczcie sobie leżaczki np. z firmy BREVI, mnie się osobiście też podobają:)

Ja właśnie taki z BREVI chciałam kupić: http://www.babystyle.pl/pokaz_zdjecie.php?id_prod=2846
ale koleżanka podarowała mi po swoim synku leżaczek, więc już nie kupuję:)

Co do Fisher Price to słyszałam same niepochlebne opinie... na waszym miejscu obejrzałabym to sobie "na żywo", bo rzeczy z tej firmy pięknie wyglądają na zdjęciach a czasem w sklepie okazuje się, że to takie jak zabawkowe byle co...

Zobaczcie sobie leżaczki np. z firmy BREVI, mnie się osobiście też podobają:)

Ja właśnie taki z BREVI chciałam kupić: http://www.babystyle.pl/pokaz_zdjecie.php?id_prod=2846
ale koleżanka podarowała mi po swoim synku leżaczek, więc już nie kupuję:)

Agatkas jestem zdziwiona niepochlebnymi opiniami na temat leżaczków FP, gdyż sama się z takowymi jeszcze nie spotkałam, a wręcz przeciwnie... Leżaczki świetnie się sprzedają w sklepie a klienci są z nich naprawdę bardzo zadowoleni (niejednokrotnie potwierdzają to przy okazji następnych zakupów)...

Ostatnia edycja:
reklama
Agatkas jestem zdziwiona niepochlebnymi opiniami na temat leżaczków FP, gdyż sama się z takowymi jeszcze nie spotkałam, a wręcz przeciwnie... Leżaczki świetnie się sprzedają w sklepie a klienci są z nich naprawdę bardzo zadowoleni (niejednokrotnie potwierdzają to przy okazji następnych zakupów)...

Semiko nie będę polemizować bo sama nie miałam do czynienia z tymi leżaczkami:) Powtarzam to , co usłyszałam od koleżanek, które używały:) Ale wiadomo, że ile osób tyle opinii:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry