• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy

Kana jeżeli pierwsze to mi sie bardzo podoba zebra,ale dla dziewczynki to chyba bardziej pasuje te koloru pomarańczowego z żyrafką.
te drugie tez fajne bo ma siatkowaną dziure :-p
baby design tańsze a ładniejsze :tak:

reklama

Ja wybrałabym baby ono. Mam od początku prawie identyczne tylko z firmy Arti i jestem bardzo zadowolona z takiego łóżeczka- kojca. Majka nigdy się w nim nie uderzyła, a ta odpinana strona pozwala na wychodzenie jak dziecko będzie już chodziło.

zanplo,my mamy jakiejś innej firmy,nie pamietam jakiej bo kojec u mamy stoi,Maks jeszcze nie chodzi a już lata do kojca i z powrotem!a że kojec niewsoki to wchodzenie i wychodzenie nie sprawia mu kłopotu i zgadzam się w takim kojcu dziecko krzywdy nie powinno sobie zrobić!

zanplo,my mamy jakiejś innej firmy,nie pamietam jakiej bo kojec u mamy stoi,Maks jeszcze nie chodzi a już lata do kojca i z powrotem!a że kojec niewsoki to wchodzenie i wychodzenie nie sprawia mu kłopotu i zgadzam się w takim kojcu dziecko krzywdy nie powinno sobie zrobić!

haha to sprytny jest Maks, bo Majka tylko umie wejść, a jak wychodzi to ląduje na głowie, więc narazie zasuwam :-)

A ja Wam powiem dziewczyny,że my mieliśmy takie łóżeczko z tą dziurą jak byliśmy u mojego kuzyna na weselu.I Fabian otworzył je sobie od środka i wyleciał głowa prosto na podłogę:-( Jemu to chyba bym musiała zakleić tą dziurę...

Ania sorki ale ja nie mam pojecia jak mogł sobie maly otworzyc tą dziure w lozeczku od srodka:no: u nas jest to niemozliwe. No chyba ze jest juz troche otwarta choc i wtedy musialby sie niezle nameczyc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry