Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
YOKA tu nie chodzi o to czy zyjemy w sredniowieczu czy nie. Zobaczysz jak urodzisz ze nie zawsze firmowe środki są super. Cyprian nigdy praktycznie nie byl odparzony, czasemmial lekkie zaczerwienienie i kiedys porzadnie sie zaczerwienilo wiec posmarowalam sudokremem, nie pomoglo, bylo gorzej poszlam do lekarza bo moja szwagierka robila na recepte taka masc do pupy jak posmarowalam mu ta mascia to byla tragedia, rano strupy normalniena pupie (a niby delikatna i wsyztskim dzieciom pomaga) wtedy zastosowalam maczke ziemniaczana na noc i rano skórka bledziutka, srupki schodzily, bo 3 dniach ani sladu!!! Więc wtedy nie patrzalam na to w ktorym wieku zyje...
Ostatnio ogladalam na tvn style o ciemieniuchach i tam tez mowili ze jesli nie zadziala oliwka to smarowac oliwa z oliwek.
Ostatnio ogladalam na tvn style o ciemieniuchach i tam tez mowili ze jesli nie zadziala oliwka to smarowac oliwa z oliwek.
dlatego raczej w pokoju bede musiala kapac i pomyslalam o tym stelazu bo tak sie schylac caly czas to mnie plecy beda bolaly ciagle ;-) czy jakies inne sposoby macie? myslalam zeby na taboretach wanienke stawiac ale czy to bedzie stabilne?
, pytałam o butelki, smoczki itp. i Pani zasypała mnie mnóstwem firm produkujących te artykuły, a ja dotychczas znałam tylko "chicco", i "nuk", i sama nie wiem co lepsze silikon czy kauczuk przy smoczkach, może któraś mi doradzi dobra i sprawdzoną firmę