reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Niekoniecznie musi być droższy....pamiętam jak była edycja "moro" to wcale nie był droższy a dodatkowo miał jakieś bajery typu:plecak i jeszcze cosik:-)

reklama
tak sobie mysle ze chyba sie wstrzymam jeszcze z kupnem wozka jak sie ten mezowi spodoba:-D tylko kurcze u mnie na tym zadupiu to napewno go niedostane:wściekła/y: a jakos nie jestem przekonana do zakupu wozka przez internet:sorry2:

dagulla no najlepiej by było zobaczyć go na żywo przed kupnem....zapytaj się w sklepie czy mają zamiar ściągać go na sklep bo jesteś zainteresowana ale chciałabyś go najpierw zobaczyć....w końcu klient nasz pan...haha:-D

tak tylko ze u mnie to chyba wogule nie maja x-landerow :sorry2: bo sa prawie same po ok 800zl ale faktycznie najpierw popytam dokladnie;-)

Jaka będzie dokładnie cena to nie wiem bo wózka nie ma jeszcze w sprzedaży...dopiero pod koniec lipca ale za to ma fajne wyposażenie:-) dziś tez będę na chwilkę w pracy to może dowiem się ceny...mniej więcej....
Oczywiście nie jestem jeszcze zdecydowana,ale uważam że nie jest on typowy dla chłopczyka:-)

Yoka od razu daj koniecznie znać:-)
Mój mąż to fan FORMUŁY 1!!!!!!!!!!!:-)

reklama
Do góry