reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
nowłasnie Agawar na jaki ???

Cypysiowa na gazeta.pl forum i w szukaj wpisz x-lander i tam pełno watków !

Misiówka a mozesz jeszcze raz ten Twój wózek pokazać ?? no i spacerówka Twoja tylko przodem do kierynku jazdy czy zmienia sie ??

Justyna - nasz wózek wygląda tak:
41xoi-G1MAL._SX315_SY375_.jpg

Opcja z fotelikiem tak:
41JlBHNn-zL._SX315_SY375_.jpg

Niestety tylko tyłem do mamy, chyba, że ten fotelik jest to wtedy mam dzidzię przodem. Ten wózeczek jest naprawdę rewelacyjny, super się prowadzi, ma świetną folię i pompowane duże koła, jest bardzo zwrotny i rozkłada się na płasko, w budzie jest okienko, więc nawet jak mam dzidzię tyłem do siebie to i tak ją widzę przez to okienko (super sprawa, polecam). Nie chciałabym go zmieniać, ale nie wiem jak wybrnąć z tej gondoli, muszę spróbować przymierzyć tą co wklejałam niedawno, jak będzie dobra to chyba tak to rozwiążemy, bo dzidzia będzie wtedy przodem do mnie.

Już kiedyś pisalam i nawet zdjęcie wstawilam jaki nam się wózio podoba. Dobra poszukam w necie taki sam i wstawię.
Oto on:

youngclassicomokaiv2.jpg
tylko, ze kolor toffiee.

A lezaczek firmy Bebe Confort
fotobk5.jpg

Misiówka no bo zastanawia mnie czy ta gondole to tez muszi dac w takim razie przodem do kierunku jazdy ?! Liwia od 3 m-ca jeździła na płasko w spacerówce w takim śpiworku z grubm dnem ! a ta gondola to miękkka bo jak tak to w sumie bez sensu ! ? :baffled: A swoją drogą to chyba zimą lepiej wieźć w spacerówce na płasko niz w foteliku !

Agawar fajne zakupki !

a co sądzicie o wózku - babydesign atlantic espiro ?????
Yoka ??? :blink:

Justyna - no właśnie zaczęłam się zastanawiać mocno, czy warto coś w ogóle kupować, hehehe, bo tak jak piszesz w sumie ciepły owczy śpiworek by wystarczył, ba, tu temp. nie spada poniżej -2 st C, więc nawet nie musi być super ciepły ten śpiworek... tylko jedno mnie zastanawia, czy to nie będzie upierdliwe latanie dookoła wózka z każdą pierdółką... z drugiej strony, moja starsza córcia chętnie poda smoczek dzidzi i chętnie polata w celu uprzyjemnienia życia dzidzi....
W sumie gondola jest fajna na zimę (zwłaszcza na -10 jak w Pl bywa często) albo na jakieś wiatry zacinające....

Justyna no ja własnie pisałam juz kiedys do Yoki o ten wózeczek ATLANTIC, bo równeiż jestem nim zainteresowana....już nawet bylismy go z miskiem ogladac....jest rewelacyjny, Yoka równiez pisała mi,ze jest ok....zreszta niech sama sie wypowie jeszcze raz....mi tak czy siak barzo pasuje....tylko szkoda,ze nie ma do niego fotelika....i nie wiem jak to jest czy moze byc jakis innny...chyab nie bardzo....

reklama
Dziewczyny właśnie dziś byłam na ploteczkach u kumpelki która jest w 9 m-cu i ona właśnie kupiła ten wózek....i jest naprawdę fajny:-) koła bardzo podobne do XA...bardzo mi sie podoba i z tego co wiem jest nawet niedrogi bo ona zapłaciła ok 800 zł....co do fotelika to nie wiem czy inny pasuje o to trzeba spytać w sklepie który prowadzi sprzedaż tych wózków....

....ale dziewczyny pamiętajcie,że fotelik samochodowy nie służy do spacerów.....można użyć go na jakieś szybkie zakupy kiedy np. nie chcemy zabierać całego wózka...wtedy pakujemy tylko stelaż i przed sklepem wpinamy go na niego ale one generalnie nie służą do wypraw i spacerów:-)

Do góry