reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

ja kupilam quinny buzz i tez wiele negatywnych opinii slyszalam a jestem super zadowolona :) wydaje mi sie ze nie ma takiego wozka ktory wszystkim odpowiada. sama czesto slyszalam ze moj wozek dla niektorych ma zbyt nowoczesny wyglad itd.

reklama
blizniaki2000 ten pierwszy wozek widzialam na zywo i bardzo mi sie podobal ale ma wg mnie za malo gondole;-)
kana butki swietne ja tez mam zamiar kupowac oryginalne ale pierwsze chrzestny chce kupic dlatego ja niekupuje narazie:tak:

Kana swietne te ciuszki i buciki slodkie:-)...no i mama kruszeje;-)

A ja to chyba przesadzilam z tymi zakupami bo to moze 1/3 tego co mam, ale nie martwie sie ze sie nie przyda, bo bedziemy zaniedlugo myslec o nastepnej dzidzi:-):-):-)

dziewczyny a w jakim rozmiarze kupujecie ciuszki....ja ogladam spioszki na 56 ale czy nie lepiej kupic te wieksze na 62...ciekawe jak długa:-D urodzi sie Julcia...???

reklama
Z tych co ja kupuje to mam na 62 większosc i wieksze...te malenkie kupie pod koniec jak bedzie wiadomo mniej wiecej ile ma malenstwo...moja kumpela miala wczesnie kupione na 56 i urodziła lapsa na 64...

Do góry