reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Madzienka jak masz po prawej stronie ten znaczek "odpowiedz" no normalnie wchodze w to i potem zjeżdzam niżej tam jest cos takiego"zarzadzaj załacznikami" i tam mozesz spokojnie załaczyc zdjateczka z kompa po dwa....a potem znowu dwa jak masz wiecej i tak cały czas,zamykasz to okienko..na koniec zatwierdz odpowiedz i wszystko:}

Kana dziekuję!!!:-D

Blizniaki super zakupy!!!

YOKA cudne, ja jutro idę!!!!Tylko boję się czy coś zostanie z mojej wypłaty:-D

reklama
Jakby sie jednak okazało,ze sisiorek to moze ktoraś z Was odkupi :-)
No, no.. tyle tu dziewulek na grudzień, że chyba nie miałabyś problemu...
A propos zakupów... Wy to już przynajmniej znacie płeć - i myśląc o zakupach wiecie jakie kolory - ja przecież nie mogę kupować tylko zielonych, białych i ecru.... . Chciałoby się już coś pod "płeć" upatrzyć.... No trudno -jeszcze tylko kilkanaście dni.
A doputy mi nie powiedzą (na badaniach), ni cholery, nie opuszczę gabinetu.. :-D

Dziewczyny!!!
Może macie ochotkę pogadać o łóżeczkach?
Macie już jakiś typ?
Dajcie znać jak możecie - please!!!!
Ja nie mam żadnego typu..
Wiem, że są 2 rodzaje te drewniane i te typu "łóżeczko - kojec". Mi się wydaje, że ten drugi typ mógłby nam z mężulkiem odpowiadać - bo my obydwoje 80 km - od naszego rodzinnego miasta mieszkamy.. No a czasem chyba skoczylibyśmy do naszych rodziców... więc wypadałoby i łożeczko takie zabrać - które ma zaletę taką - że jest przenośne (w torbie) przy okazji. Moja roczna chrześnica ma takie i mówią, że są zadowolemi - bo mają pewność że dzidzia się w gówkę nie uderzy - a było dyże ryzyko niebezpieczeństwa, bo jak mała "szalała" w łóżeczku, to nogi między szczebelki wkładała i upadała...
Co wy o tym wszystkim sądzicie?
Dajcie jakieś rady...

Ostatnia edycja:
No, no.. tyle tu dziewulek na grudzień, że chyba nie miałabyś problemu...
A propos zakupów... Wy to już przynajmniej znacie płeć - i myśląc o zakupach wiecie jakie kolory - ja przecież nie mogę kupować tylko zielonych, białych i ecru.... . Chciałoby się już coś pod "płeć" upatrzyć.... No trudno -jeszcze tylko kilkanaście dni.
A doputy mi nie powiedzą (na badaniach), ni cholery, nie opuszczę gabinetu.. :-D

Nie chcę Cię załamywać, mojego męża siostra też jest w ciąży, termin ma na 5 października i do tej pory nie wie co będzie. Dzidzia jest cały czas odwrócona plecami.
Ale trzymam kciuki zeby Twój Dzidziolek sie pokazał

Dziewczyny!!!
Może macie ochotkę pogadać o łóżeczkach?
Macie już jakiś typ?
Dajcie znać jak możecie - please!!!!
Ja nie mam żadnego typu..
Wiem, że są 2 rodzaje te drewniane i te typu "łóżeczko - kojec". Mi się wydaje, że ten drugi typ mógłby nam z mężulkiem odpowiadać - bo my obydwoje 80 km - od naszego rodzinnego miasta mieszkamy.. No a czasem chyba skoczylibyśmy do naszych rodziców... więc wypadałoby i łożeczko takie zabrać - które ma zaletę taką - że jest przenośne (w torbie) przy okazji. Moja roczna chrześnica ma takie i mówią, że są zadowolemi - bo mają pewność że dzidzia się w gówkę nie uderzy - a było dyże ryzyko niebezpieczeństwa, bo jak mała "szalała" w łóżeczku, to nogi między szczebelki wkładała i upadała...
Co wy o tym wszystkim sądzicie?
Dajcie jakieś rady...

Ja zamierzam kupić drewniane;-), z 3 poziomami regulacji i z szufladą.
Myślę o firmie Drewex, bo ich łóżeczka wydają mi się bardzo solidne.
Kojce do mnie nie przemawiają, głównie dlatego, że nie maja regulowanej wysokości i nie wyobrażam sobie, że miałabym się co chwilę schylać.

Ale ostatecznej decyzji jeszcze nie podjęliśmy;-)

ewelw ja mam zamiar kupić łóżeczko turystyczne z 2 poziomami, ale dokupię do niego dodatkowy materacyk, żeby było stabilniejsze.
Łóżeczko drewniane mam jeszzce po chłopakach i dokupie tylko nowy materacyk.
Zobaczę które lepiej sie sprawdzi, poza tym może jedno wstawię do moich rodziców, bo jak będę w pracy, to Dzidzia będzie chyba tam.
podobają mi się :
PROMOCJA! łOZECZKO EUROBABY X7 ! BUJAK+MOSKITIERA (386850246) - Aukcje internetowe Allegro
KOJEC/ ŁÓŻECZKO 2 POZIOMY+PRZEWIJAK+PRZYBORNIK (387086212) - Aukcje internetowe Allegro

ewelw na rynku jest cos takiego jak ochraniacz na łóżeczko i on właśnie chroni przed włożeniem raczki czy nóżki między szczebelki :-p

reklama
zapominajka łóżeczka turystyczne też mają dwa poziomy i pierwszy poziom jest tak wysoki jak w łóżeczkach drewnianych :-)

ja do tej pory myślałam o turystycznym,ale jednak zdecyduję sie chyba na drewniane z Klupsia....nie wiem jeszcze jaki model ale chyba Ewelinę w sośnie :-)

Ostatnia edycja:
Do góry