Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
ja mam idrewniane i turystyczne, turystyczne mam z 2 poziomami alena poczatek bede miala drewniane 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zgadzam sie z Toba w 100%...dobrze,ze u nas jest tak a nie inaczej:-)Też bym wolała kupic w sklepie, ale za tą różnicę prawie będę miała fotelik.
Anoli te wózeczki są świetne jak dla mnie.Bardzo mi sie podobająNie wiem tylko jakie wymiary gondoli,bo nie napisali...Ale wygląda bardzo ładnie i stabilnie.
Kokusia czy Ty widziałaś te wózeczki na żywo??
ANIA tą są wózki typu Kaps3, Nestor itd....są dosyć ciężkie ale nie zawsze to stanowi dla użytkownika problem...To są wózki których produkcja leci na ilość a nie na jakość....co nie oznacza że każdy wózek musi być wadliwy bo przecież w każdym wózku(nawet drogim) może być jakaś ukryta wada...Niestety w tego typu wózkach reklamacje u Nas są nagminne(pękające stelaże,zębatki w hamulcach,pękające oparcia w spacerówkach,wypadanie kół...) Ale oczywiście nie jest powiedziane że w każdym tak się zdarza....Jeśli zdecydujecie się na ten wózek to proponuje wziąć koła na szprychach ponieważ te "wyglądające" jak chromowane są z plastiku i jest bardzo duże prawdopodobieństwo,że popękają:-)
Mówisz,że widziałaś go na żywo.I jak wrażenie??ja poprzednio tez tak myślałam i chyba z 4 razy nam sie rozwaliło tzn rozlazło i materac spadł ale to juz jak Liwia spała na ostatnim poziomie wiec bez szwanku dla niej :-) Zdaje sobie tez sprawe ze przewijak ułożony na nim na początku zrobił swoje bo rozpychal i potem z tych bolców co chwile sie rozłaziło !! Ale teraz skręcimy śrubami i czym tam sie da że nie ruszy - mam nadziejeMyślę o firmie Drewex, bo ich łóżeczka wydają mi się bardzo solidne.