reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

To ja też pochwalę się co kupiłam ostatnio naszego szkrabowi...:-D

skarpetki z grzechotkami:-D

img0068wn7.jpg

body... i białe spodenki-tak bardzo spodobaly mi sie, kupiłam mimo że sa na połroczną niunię:-p

img0069zp1.jpg

Załączniki

• IMG_0070.jpg
    IMG_0070.jpg
    457,1 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0072.jpg
    IMG_0072.jpg
    482,9 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_0074.jpg
    IMG_0074.jpg
    310,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
ANIA2608, Madzienka - ciuszki prześliczne :-)

Zuza15, co do laktatora to polecam laktator ręczny Tommee Tippee... Jedna Klientka nawet specjalnie weszła do sklepu, żeby nam powiedzieć, że jest zdecydowanie lepszy niż laktator elektryczny :-) Poza tym tego laktatora używa też moja koleżanka i naprawdę bardzo go sobie chwali. Na pewno dostaniesz go w Akpolu. Cena z tego co kojarzę poniżej 140 zł. Masz tam w zestawie od razu jedną buteleczkę i pojemnik do sterylizacji w mikrofalówce :-)

YOKA - jestem listoapdówką, ale czasem odwiedzam i wasze forum bo widzę że tu sporo dobrych rad, napisałam do Ciebie na priva zapytanie dotyczące wózka żeby tu wam nie zaśmiecać tematu ;)
pozdrawiam wszystkie grudniówki :)

hej a ja znów w kropce !!! byliśmy wózki zobaczyć w sobote i mam doła :-D zarzekałam sie ze nie chce trójkołowca i absolutnie quinni a jak oblukałam w sklepie to najbardziej własnie nam ten odpowiadał !! plus taki że w niemczech albo w holandii mozna go kupic ( nowy) o wiele taniej !!! bo za cene tutaj odpada w ogóle !!! i tu pytanko - co myślicie o nim wiecie cos dobrego albo złego na ten temat ??? bo jak na forach czytałam to same + :rofl2: zwariuje !!!
ogladałam atlantica co chciałam i masakra po złożeniu :baffled: mamy kombi a na biede bysmy sie zmieścili z dwójką dzieci a czesto jeżdzimy poza tym babka w sklepie go chwaliła z tym ze mówiła ze z reguły posiadaczki potem przychodzą po mniejsze spacerówki, poza tym nie prowadził sie tak fajnie jak ten quinny !!! HELP !!

hej a ja znów w kropce !!! byliśmy wózki zobaczyć w sobote i mam doła :-D zarzekałam sie ze nie chce trójkołowca i absolutnie quinni a jak oblukałam w sklepie to najbardziej własnie nam ten odpowiadał !! plus taki że w niemczech albo w holandii mozna go kupic ( nowy) o wiele taniej !!! bo za cene tutaj odpada w ogóle !!! i tu pytanko - co myślicie o nim wiecie cos dobrego albo złego na ten temat ??? bo jak na forach czytałam to same + :rofl2: zwariuje !!!
ogladałam atlantica co chciałam i masakra po złożeniu :baffled: mamy kombi a na biede bysmy sie zmieścili z dwójką dzieci a czesto jeżdzimy poza tym babka w sklepie go chwaliła z tym ze mówiła ze z reguły posiadaczki potem przychodzą po mniejsze spacerówki, poza tym nie prowadził sie tak fajnie jak ten quinny !!! HELP !!

Justyna wcale Ci sie nie dziwię ja jak poszłam do sklepu to nie odrywałam wzroku od quinny też bardzo podobał nam się, od początku ciąży mówiłam że go kupujemy...ale stało się inaczej i mamy x-landera x-a ;-)
jedyną rzecz na nie jaką słyszałam o quinny to że są wywrotne...potwierdzają to pracownicy sklepów...ale ile w tym prawdy musisz popytać użytkowników...spróbuj poszukać na Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne - prywatne | Gazeta.pl

reklama
Do góry