reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Mnie osobiście najbardziej podobają się emmaljungi ale ten próg cenowy niestety nie dla mnie:) Ja się zdecyduję na x-landera xa najprawdopodobniej:)

Agatkas a emaljungi te za 1800? Chociaż przyznam, że nie do końca wiem, jaka jest cena x-landera, ale wydaje mi się że różnica cenowa jest już niewielka :)

oglądałam właśnie na internecie wózki emmaljunga, rzeczywiście są super, nawet jeden model wpadł ni w oko, tylko cena zabójcza prawie 3600 zł:szok::-(

Ja tez przed wizytą u lekarza wpadłam dzisiaj do sklepu z rzeczami dla maluszków i zaczynam sie wahać iędzy Atlantikiem a Baby smile polak, co myślicie o tym wózeczku:
GONDOLA-SPACER BABY SMILE TWISTER + FOTELIK !!!!!! (429791871) - Aukcje internetowe Allegro

Co do wózków Polaka to wiem, że jest sporo reklamacji... Atlantic jest fajny, ale wiem, że klientki (które już kupiły ten wózek) narzekają, że ciężki, ale coś za coś :) Wszystko ma plusy i minusy :)

reklama
Do góry