Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wiecie co! Kupiłam Maluszkowi 2 białe koszulki. Wyprałam w 60 stopniach (bez sensu, że bielizna dla noworodków ma ograniczenia dot. temperatury prania) i są jakieś takie jakby rozciągnięte - tandeta a wcale nie tania
Wtedy moja teściowa przyniosła mi 10 koszulek po moim mężusiu (27 lat) była taka trochę zawstydzona, że daje mi "starocie" i mówi że jak mi się nie przydadzą to mam wyrzucić.
Wygotowałam - wybieliły się - nic im się nie stało i są śliczne, niektóre delikatnie zdobione przez PRABABCIĘ mojego męża.
Nie sadzę, żeby ciuszki naszych dzieciaczków nawet te markowe przetrwały prawie 30 lat w takim stanie...smutne
Tzn. ja rozumiem: zarobek zarobkiem, ale ceny tej samej rzeczy tej samej firmy w różnych sklepach różnią się nawet o kilkaset procent
A człowiek nieraz naiwnie idzie do sklepu w samym centrum miasta, bo tam akurat np. najbliżej, Pani ekspedientka nawciska kitów no a klient uwierzy. Nie mam na myśli akurat Ciebie i tych nieszczęsnych koszulek, ale właśnie takie są moje ostatnie obserwacje... Tak samo pieluszki tetrowe: wcale te najbielsze nie są takie rewelacyjne... Ładnie wyglądają, ale wybielanie tetry wpływa na mniejszą jej wytrzymałość, a poza tym duża ilość chemii nie wpływa korzystnie na maluchy...Misiówka, torba super, bardzo dużo różnych przegródek wiec sądzę ze bedzie praktyczna. Ja mam w komplecie przy wózku, z taką mata do przewijania, zobaczymy jak mi sie sprawdzi.
Cyprysiowa, szlafroczek śliczny, chyba już się nie możesz doczekać, zeby go założyć na porodówce.:-)
Też myślałam o tym leżaczku fisher price, ale jeszcze pooglądam i usważam, ze zdążę kupić, jak Dzidzia się urodzi, a poza tym będzie choinka i Mikołaj będzie chodził, wiec już na razie nic nie kupuję, bo potem rodzinka będzie miała problem, co kupić maleństwu, jak już wszystko kupię sama.