reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

RANY JULEK!!! Madzieńka rzeczywiście wzbudziła oburzenie... co u niektórych w związku z werandowaniem i spacerkowaniem.
Ja też jak dzidzia będzie zdrowa to postaram się jak najwcześniej wychodzić, nawet po kilku dniach...
Ale to całe zamieszanie jest zupełnie nie potrzebne!! Przecież 1 tydzień (jak to pisały niektóre z Was) a 3 tygodnie - jak ta położna podala - to na prawdę nie jest aż tak wielka różnica!!!:happy:

reklama
Mam pytanie do mam. Czy uzywalyscie tych poduszek ,, rogalikow,, do karmienia. Czy warto taka kupic? Czy mozna sie obejsc?

Anoli, można się bez nich obejść, bo przy poprzednich dzieciach nie miałam. Tyle że nieraz ręce bolały od trzymania malucha przy piersi... Teraz taką podusię kupiłam wcześniej i używam jej w nocy do podkładania pod kolano :-) I tutaj rewelacyjnie ta poduszka się sprawdza :-D Łudzę się, że podczas karmienia też zda swój egzamin :-)

Madzienka śliczne ciuszki :-)

Ostatnia edycja:
Anoli, można się bez ni obejść, bo przy poprzednich dzieciach nie miałam. Tyle że nieraz ręce bolały od trzymania malucha przy piersi... Teraz taką podusię kupiłam wcześniej i używam jej w nocy do podkładania pod kolano :-) I tutaj rewelacyjnie ta poduszka się sprawdza :-D Łudzę się, że podczas karmienia też zda swój egzamin :-)

Madzienka śliczne ciuszki :-)
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

Wlasnie boje sie czy moje rece dadza rade. Mam w nich malo sily i szybko mi mdleja. Nawet czasami w kuchni jak cos mam wymieszac to na przystanki albo prosze o pomoc meza:baffled: A dzidzia coraz ciezsza bedzie....:baffled:

Wlasnie boje sie czy moje rece dadza rade. Mam w nich malo sily i szybko mi mdleja. Nawet czasami w kuchni jak cos mam wymieszac to na przystanki albo prosze o pomoc meza:baffled: A dzidzia coraz ciezsza bedzie....:baffled:

Anoli no nie jest to duży wydatek... Ale jeśli będziesz karmić bez takiej poduszki to pamiętaj, że najlepiej mieć jakieś oparcie dla rąk (możesz karmić np. siedząc w fotelu :-))

reklama
\
hahaha ja tez jestem zimówka bo z końca listopada.....:-) a myślę,że każda z Nas i tak będzie się kierować bardziej intuicja niz takimi sztywnymi zasadami wymyślonymi przez kogoś innego...:-)

dokładnie każda zadecyduje i będzie widzieć kiedy bedzie odpowienia pora !!!

dziewczęta, pamiętajcie najważniejsze jest to aby omijać duże markety, jak widze mamy z takimi 3tyg. maluszkami to mnie aż skręca
wiadomo klimatyzacja, przeciągi, raz goraco raz zimno, dzieciaczki ubrane w kombinezony....coś strasznego

z tymi marketami to swięta racja ! lekarka Liwii i zresztą duzo lekarzy radzi omijać takie skupiska ludzi z dzieciaczkami tym bardziej w okresie zwiększonych zachorowań ! siedlisko bakterii i tyle :baffled:

Do góry