reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
a ja mam pytanie o elektroniczne monitory oddechu- macie jakieś doświadczenia z tym sprzętem? planujecie zakup jego?
co o tym myslicie

My na razie nie kupujemy!!!Chociaż nie ukrywam że zastanawialismy się nad zakupem!!!:tak:

Ostatnio w szkole rodzenia rozmawialismy o tym z pediatra i powiedziala nam ze nie powie nam że mamy nie kupowac poniewaz jakas statystyka dosiega niemowlaczki jednak ona jesli mialaby kupowac to poleca nam taki
(przypadkowo znaleziony na allegro) JEDYNY BEZPRZEWODOWY!!! MONITOR ODDECHU RESPISENSE (466277837) - Aukcje internetowe Allegro
Podobno o wiele lepszy niz ten pod materac!!!!W momencie zaniku oddechu wlącza wibrację ktora tak jakby pobudza maluszka...a dopiero pozniej alarm...
A te pod materac z doswiadczenia znajomych podobno potrafia wlaczyc sie bez powodu gdy malenstwo choc troche przekreci sie:baffled:

Chwalę się nowymi Bartkowymi ubrankami.

470008334bd8.jpg

465597622ow9.jpg

467526773mu4.jpg

458721779pu9.jpg

453493218rm3.jpg

Są to fotki z aukcji i dlatego jest ta laleczka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aleksandra40 wielkie dzięki!
W środe jade na zakupy (wyrwę sie z tego "buszu"do stolycy)i wpadnę w takim razie do Smyka i tak, zreszta miałam tam jechać ...zobaczymy czy maja cos seksownego ;-)
A ten hamak-kołyske to jednak kupie ...tylko nie wiem czy podwieszany do sufitu czy taki na stojaku...ten podwieszany mogłabym mieć tylko w sypialni...a ten drugi moge przestawić...

Do góry