reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
bardzo fajny wózek, jednak ja zostanę przy swoim jane twin two, bo z dwójka maluchów łatwiej tak sie przemieszczać choć starsza córka ma dwa latka i więcej już chodzi na nóżkach ale jednak jak sie zmeczy lubi posiedziec w wózku.

a ramke mam podobna z córci raczka i nóżka odcisnieta a teraz musze kupic synkowi;-) super pamiątka.

Agawar świetna ta ramka:tak: Długo zastanawiałam się co mogę kupić na dzień ojca i wybacz, ale pożyczę od Ciebie pomysł ;-)

Ja kupiłam tą ramkę już dawno,a le dopiero teraz odbijaliśmy nóżkę i rączkę, niestety glina sie skurczyła i teraz nieładnie to wygląda, no i wypada, musze to czyms przykleic od spodu, bo póki co to leży, bo nie mogę postawic:baffled:

mamusie moje drogie...co raz blizej zmiany fotelika na 9-25kg....my juz z mężowym obadalismy sprawe chodzilismy po sklepach rozmawialismy z właścielem Olsztynskiego bobasa,bo na poczatku chcielismy fotelik taki rmera za 9stówek,ale okazalo się że leży on na tej samej półce co foteliki za 300-400zł :szok: i powiedział nam Pan że nie ma sensu przepłacac i pokazał nam dobry fotelik za bardzo dobrą cene,dodatkowo ten fotelik otrzymał laur konsumenta no i bardzo powaznie myslimy nad kupnem właśnie takiego:
2009 CONECO ZENITH SEA wysyłka GRATIS (658293911) - Aukcje internetowe Allegro
a jak u was ma sie sprawaz fotelikami?

reklama
Do góry