reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Tygrysku, Ty pytałaś ostatnio o rozmiar kombinezonu, jaki kupować. No więc my kupiliśmy na 80cm, Bartek ma 72cm. Tylko przed chwilą mierzyłam mu ten kombinezon i jest, kurcze, tak na styk :eek: więc jedziemy dzisiaj do tego Smyka z Bartkiem i przymierzymy mu na 86cm. Mam nadzieję że będzie.
oooooooooooooo to widze że jednak trzeba mierzyć gdyż każda firma ma swoje rozmiarówki:eek:

reklama
Wymieniliśmy ten kombinezon na rozmiar 86 :tak:
ale co do butów :wściekła/y: no nigdy ich chyba nie kupimy :no::confused2::eek: mamy podobny problem jak Tygrysek, rozmiar 19 jeśli w ogóle jest, to takie wąskie jakieś te buty że nie można stópki wcisnąć, a 20 jest dużo za duży :no::sorry: tak więc butów nadal nie mamy, jutro poszukiwań ciąg dalszy...

no tak... wszystko zależy od firmy ...
Nasz ten ze Smyka 80 to nawet dobrze leżał - ale ubrany na same rajstopki i bluzeczkę, a jak ubrałam coś grubszego to w kroku taki ciasny się wydawał. No a ten 86 co prawda ma ciut za długie rękawki ale za to nigdzie nie uciska ubrany na grubsze rzeczy.

widzę że każda ma dylematy...my mamy buty z antylopy 20 i wydaja mi sie małe ale 21 to juz są takie wieeelkie....ehh jedna wielka porażka,ale chyba na przyszłą zime będzie już łatwiej:)

Witam wszystkich ja jestem mamą prześlicznego 5 miesięcznego Tomaszka i widzę że jest rozmowa m.in. na temat zakupu wózka ja mam wózek Volcano bebetto i szczerze go nie polecam. po 3 miesiącach normalnego używania pękła rama i serwis twierdzi że to nasza wina. Na pytanie co by się stało z dzieckiem jak bym uderzyła wózkiem tak mocno by pękła rama Pani z serwisu milknie. Zawsze byłam za kupowaniem polskich produktów ale tego nie mogę Wam polecić. Cena była atrakcyjna niestety nie poszła za nią jakość :( Teraz korzystam z wózka Graco i jego jakość jest zdecydowanie lepsza choć ma on już 3 lata Pozdrawiam i życzę miłych zakupów

reklama
Nadal nie mamy butów :szok: Byliśmy w kilku sklepach no i masakra, buty były, nawet ładne, rozmiar był, ale i tak wszystko na nic :no::confused2::confused2::eek::eek::eek: Żadnego buta nie wcisnę Bartkowi na nóżkę :-( Prosiliśmy o pomoc panie z obsługi , ale nic z tego, nasz syncio ma po prostu bardzo wysokie podbicie i dlatego w żadnego bucika nie włoży nóżki. Nawet panie ze sklepów powiedziały że będziemy mieć problem z kupnem butów. Ehhh, no nie wiem, jutro jedziemy jeszcze do Gliwic do sklepu Bartek, bo u nas zamknęli. Jak tam nie kupimy to się chyba załamię :eek::confused2:

Do góry