reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Dori wszystko jest takie słodziutkie!!!
I nawet widze że też masz różowe body w białe zajączki - tak jak ja.
Super pokoik - telko nie mów nic małej, że takie słodkie miejsce na nią czeka bo będzie chciała szybciutko zobaczyć!

reklama
Dori bardzo mi się podoba twój kącik. Śliczne łóżeczko, pościel i takie słodkie ciuszki. Jesli u mnie będzie druga dziewczynka (marzyłby mi się taki układ) to też pewnie oszaleję na punkcie różów :)

Fantastyczny kacik dla Victorii!!! Az zaluje, ze sama nie moge poszalec na rozowo, ale przy chlopczyku to nie bardzo pasuje. Ale jak sie trafi kiedys siostrzyczka to tez bedzie rozowo :D

Wiec wlasnie teraz szaleje na niebiesko :) Jak cale moje zapasy doprowadze do porzadku to sie tez pochwale! :)

Dori sliczne lozeczka i cala reszta:):) az zachcialo mi sie dziewczynki:) Twoja coreczka bedzie miala tak przytulnie och super

Niom, Dori siuper pokoik! Aż sama bym chciała taki dla siebie, hihi.

A u mnie remoncik, bleee. Ale może za kilka dni to się skończy i wtedy będę mogła zrobić kącik dla małego szkraba :) i też pstryknę zdjątka, a cio :D

Buziaki

reklama
Ale fajnie, że już tyle zapowiedzi zdjęć kącików :) Już nie mogę się doczekać kolejnych. U nas pewnie wkrótce też coś tak ruszy jeśli chodzi o "tworzenie" kącika :)

Do góry