reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy

Tą książkę też będę miała, ale papierową ;D Mam koleżankę, która sprzedaje książki i mi zamówiła taniej, więc wkrótce zabiorę się za czytanie.
Wczoraj była u mnie mama i oglądałyśmy rzeczy dla Małego. Pomyślałam sobie, że skoro wszystko wyciągnęłam to trochę popstrykam zdjęć.
Na pierwszym jest komplecik w którym prawdopodobnie Maluch wróci do domku, na drugim jest przewijak, z którego jestem bardzo dumna, bo pasuje jak ulał do pokoiku, dalej mój ulubiony pajac - już nie mogę się doczekać żeby Bąbla w to zestroić a ma rozmiar 68, więc poczekam trochę :( i na końcu są najmniejsze ciuszki i trochę dodatków. A i tak nie wszystkie bo nie miałam jak je ułożyć! Jutro jeszcze trochę pobuszuję w jednej hurtowni, bo nie mam kocyka to może coś znajdę fajnego dodatkowo. Tylko kasa mnie trochę ogranicza. :mad:

reklama
sliczne ciuszki!
ja mam dwaie torby od siory ale nawet nie wiem co tam jest bo chora jestem i sily nie mialam by ogladac:(
bylam u gina wszyko jest ok szyjka ok ale poprosilam o zwolnienie bo ciezko mi juz w tej pracy i spoko dal mi i juz do konca raczej bede na zwolnieniu:):) odpoczne
pochodzilam po sklepach aptekach i kupilam wszko co potrzebne do szpitala - tak sie zmachalam a naprawde malo chodzilam wrocilam do domu i okazalo sie ze mam goraczke :( w nocy 38,5 balam sie ze to grozne dla dzidzi lekarz kazal mi APAP brac i pomoglo dzis juz lepiej
jutro zaczne prac ciuszki:):):)

Oj Dominiko to kuruj sie kobitko. Najgorsza ta gorączka. ALe Ty masz jeszcze czas,spoko, dasz radę!
Ja dopiero wyprałam ciuszki i leży fura do prasowania. Też dostałam od siostry mikro ciuszki jedne małe inne większe. W każdym razie jest sopro tego.
Jeszcze muszę kupić kosmetyki dla dzidzi, dla siebie koszule, klapki i takie tam pizdryki.

Irlandio śliczne ubranka :)

Czarownico zdrowiej szybciutko a z praniem lepiej poczekaj aż całkiem wyzdrowiejesz

Ja już poprałam wszystkie ciuszki dzisiaj wyprasowałam ipoukładałam w komodzie teraz czekają na synusia. Prawie wszystkie ubranka mam używane część po Kasi i większość od siostry.

Irladio super ciuszki i śliczna kołderka.
Dominiko to odpoczywaj i dbaj o siebie - jeszcze masz czas, żeby wszystko zrobić

Irlandio bardzo ładne ciuszki, życzę owocnych zakupów w hurtowni.
Jak czytam niektóre wasze posty to tak jakbym czytała o sobie, podobnie jak Rena2 i Lidijka mam mnóstwo używanych ciuszków ale wszystkie (nie większość) od siostry po moim chrześniaczku :)
Wczoraj kupiłam Jelpa i właśnie się piorą, póżniej je poprasuje i też będa czekać w komodzie :) na dzidzie.
Macie już spakowane torby do szpitala? Ja już prawie, musze jeszcze kupić wkładki laktacyjne, wkładki poporodowe (mam duże podpaski Bella ale podobno one nie zdają egzaminu i muszą być większe) no i pampersy   ;D
Czarownica podziwiam Cie że tak długo pracowałaś  ::)

Moja torba czeka już spakowana. Zostało tylko wrzucić kosmetyki przed wyjściem. W poniedziałek zaczynamy 38 tydzień więc moge już spokojnie rodzic.

reklama
A ja myślałam że już prawie wszystko mam a tu co raz coś nowego wychodzi, po pierwsze nie mam żadnej koszuli co by moża wziść do spitala (sypiam w t-shirtach i bokserkach), stanik dla karmiących chociaż jeden - później pewnie się dokupi ale przynajmniej będe wiedzieć już jaki rozmiar ;) do tego wkładki laktacyjne i nie wiem czy coś jeszcze nie wyskoczy... no i w co to wszystko spakować szlafrok, ręcznik - to już całkiem spora torba :o zobaczymy co gin powie we wtorek, może wtedy się spręże ze wszystkimi zakupami - przecież jeszcze ani łóżeczka ani fotelika nie mam - ciągle czycham na jakiegoś "głupka" co ze mna do hurtowni pojedzie i będzie to wszystko nosił hehehe

Do góry