reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

Aga, a długość gondoli mierzona jest na podstawie wewnętrznego czy zewnętrznego wymiaru?
Ja szukam gondoli, która ma minimum 80 cm długości wewnątrz bo chciałabym jednak jak najdłużej w niej przez zimę malucha przetrzymać. A jak patrzę na te wymiary to różnica między wymiarem zewnętrznym i wewnętrznym to około 5 cm....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga ale jest śliczna!!! I faktycznie jakby była o rok straszą :D
Moi to nie przesiadali sie na spacerówki z braku miejsca tylko nudy. Starszy jeździł w gondoli ok 4 mcy, młodszy 6 mcy. Ja mam xlandera stary model xq

Truskawka, Kasiulka - Wasze słowa są niczym miód na serce matki [emoji8][emoji8].

Truskawka - ja też nie jestem za wysoka 167/168, ale mój M ma ponad 190. Za to jego Rodzice są mojego wzrostu. On i jego brat są wysocy po swoich dziadkach - także nie jest nic przesądzone [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga, śliczna Córcia! Cud, miód i orzeszki :)
I widzę, że jako nieliczna mama oszczędziłaś Jadze skarpetek do sandałów i tych seksownych przezroczystych podkolanówek :p

Sylver - nie dzierze ich (jedynie jak była mała, to jej skarpetki zakładałam do sandalow).
Baletki w polbucikach zdecydowanie są lepsze [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga śliczna ta Twoja córeczka [emoji5] jakbym się doczekała swojej, a narazie się nie zapowiada. .. to też bym oszczedzila dziewczynce takich atrakcji skarpetkowo - sandalowych [emoji6]
Ja nawet Filipowi tak nie nakładam

i.ja sie dolaczam do zachwytow na Jagodkaa sliczna! matka w karabin sie zaopatrz by absztyfikantow odganiac:p

Nasza Jagoda jesli jej nic nie doroslo tez szykuje sie duza baba.

Co do wzrostu to moj R ma 184 jego siostry 190 i 183 Rodzice tez wysocy.Ja znow z tych niskich 156 rodzice tez.Moj maly sie podal na nasza rodzine chyba na tate bo on do 11 roku zycia byl niziutki najnizszy w klasie tak jak moj Jas jest na 3 centylu ale zdrowy choroby go mijaja jak ja to mowie:D .Tata w rok 20 cm urosl i teraz jest sredniego wzrostu 175 pediatra mowi ze z Jasiem bedzie tak samo bo dlugie nogi ma.Boje sie tylko zeby nas na jakies badania do szpitala nie wyslali bo znajomi tak mieli ...a teraz nas bilans czeka.Wolalabym uniknac szpitala w ciazy.

010igov35ye70zfx.png

reklama
AIM pisalam o tym ze dwa albo i trzy razy. To nie tylko ubranek się tyczy ale i chustawek czy innych cudów.

Aga wow ale Ci pannica rosła aż szok!!
Dex urodził się i miał 50cm a na bilansie 2 latka na siatce 90. Teraz 2,5m i prawie 100cm haha.

Zawsze kupuje ciuszki 0-3m. Chwilke się dziecko potopi ale raz dwa trzeba kupić nowe, większe.
Na początek mam też kilka podstawowych ciuszków 3-6m bo nie zawsze jest czas potem kupować a skoki bywają gwałtowne.

Aga ale piękna Ci ta cora rosnie, śliczna dziewczyna!

Xcity jak solą City wygląda albo mój Cybex czy jole haha, chodzi o stelaż.

Do góry