reklama
Morela - świetne te Twoje i mamine lupy [emoji3].
Ja nie mam co liczyć na wsparcie w zakupach u babć... Ale pewnie będą chciały się do czegoś dołożyć, także - nie odmówie [emoji6]
O adapterach i ja z chęcią poczytam. Lada moment pewnie będzie potrzebny.
Ja nie mam co liczyć na wsparcie w zakupach u babć... Ale pewnie będą chciały się do czegoś dołożyć, także - nie odmówie [emoji6]
Morela_87
Fanka BB :)
Moja mama jest zakupocholiczką. Tyczy się to kupowania ciuchów dla siebie, dla mnie, dla Leny no i teraz już dla MikołajaMorela - świetne te Twoje i mamine lupy [emoji3].

Powiedzcie mi możecie polecić jakieś dobre jakościowo pieluszki tetrowe ??? Na razie kupiłam kilka flanelowych ale jednak Tetra to Tetra z tym że te dostępne w niektórych sklepach wyglądają po prostu jak szmatki, są cienkie niemal przezroczyste i siateczkowe a ja chciałabym kupić coś lepszego gatunkowo... może coś polecicie???
Morela_87
Fanka BB :)
Podłączam się do pytania. Ja też trafiłam na szmatkowate.Powiedzcie mi możecie polecić jakieś dobre jakościowo pieluszki tetrowe ??? Na razie kupiłam kilka flanelowych ale jednak Tetra to Tetra z tym że te dostępne w niektórych sklepach wyglądają po prostu jak szmatki, są cienkie niemal przezroczyste i siateczkowe a ja chciałabym kupić coś lepszego gatunkowo... może coś polecicie???

ŻonaGraja ja zamówiłam przez internet pieluszki tetrowe Motherhood, dokładnie te Link do: Motherhood, Pieluszki tetrowe, rybki, 5 szt. - Motherhood za 37,90 zł | Dziecko empik.com teraz w empiku są na promocji, jak tylko dotrze moje zamówienie, dam znać jak z ich jakością
reklama
AIM rozumiem
bardzo udany zakup aż zazdraszczam.
Pumelova myślę, że nie, tzn są różne rodzaje. Jeśli zależy Ci na konkretnym to i cena się zmienia. Mi w zupelnosci wystarcza ten, prosty, działa jak należy i tani.
Pod isofix nie podoba mi się i nie mam z przodu hmm a auto nie stare, to się z tyłu tylko używa??
Morela ale lupy, fajne zakupki, bluzeczka śliczna.
Co do tetry, ja jestem nauczona by kupować ta o najwyższej gramaturze. Każda ma oznaczenie czyli grubość. Im lepsza i trwalsza tym wyższa. Ale może ktoś napisze lepsza rade
Pumelova myślę, że nie, tzn są różne rodzaje. Jeśli zależy Ci na konkretnym to i cena się zmienia. Mi w zupelnosci wystarcza ten, prosty, działa jak należy i tani.
Pod isofix nie podoba mi się i nie mam z przodu hmm a auto nie stare, to się z tyłu tylko używa??
Morela ale lupy, fajne zakupki, bluzeczka śliczna.
Co do tetry, ja jestem nauczona by kupować ta o najwyższej gramaturze. Każda ma oznaczenie czyli grubość. Im lepsza i trwalsza tym wyższa. Ale może ktoś napisze lepsza rade