reklama
Emol
Fanka BB :)
Ja widziałam na fb jak ktoś szukał. To cha sama firma.@Emol a ile waży ten joie, bo chyba do najlżejszych nie należy.
Ja ostatnio widziałam genialną dostawkę do wózka, babeczka na mieście miała obok gondoli, wrzucam link Link do: Buggypod Dostawka Do Wózka Dziecięcego - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Tylko to się bardziej sprawdzi jak dziecko nie śpi na spacerze, tylko po prostu nie chce mu się chodzic i jest zazdrosne, że siostra lub brat jedzie.
Waży chyba 7,5 kg. Ani nie lekka ani nie ciężka. Ale w porównaniu do tej spacerówki to jest różnica. A poza tym zależy mi aby nie zajmowała całego bagażnika, a ta co kupiłam to składa się tak że najdłuższy bok ma 80 cm.
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
pumelova
Ma któras lampki z ikea do pokoju dziecięcego? Chodzi mi o te chmurki itp na ścianę, jak silne światło daja?
Najbardziej interesuje mnie ten szop/jez za 50zl bo jest na baterie ale nie wiem czy on daje jakieś światło czy tylko go widać, bo chciałabym widzieć przy tym dziecko
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Najbardziej interesuje mnie ten szop/jez za 50zl bo jest na baterie ale nie wiem czy on daje jakieś światło czy tylko go widać, bo chciałabym widzieć przy tym dziecko
pumelova
No właśnie mój mąż nie chce jednak chmurki tylko coś co jest na baterie bo mamy problem z elektryka w domu (bo stara jest). Pewnie nikt szopa nie ma [emoji17]Pumelova, ja mam chmurki z ikei i są bardzo fajne, wszystko widać. Jedna spokojnie oświetla cały pokój w nocy
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Monti
Ja też mam chmurkę, ale na noc włączam te lampki cotton bals na baterie. One dają fajne delikatne światło, które nie razi, a jednak oświetla ładnie [emoji846]
Misia i jak wrażenia? Ja narazie jestem zadowolona bardzo. Szukam wkładki teraz.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Misia i jak wrażenia? Ja narazie jestem zadowolona bardzo. Szukam wkładki teraz.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom