reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

19.05.2014 Heiza wizyta u immunologa
19.05.2014 Anuszka crio transfer

20.05.2014 AniaM spotkanie z maluszkami (może będzie wiadomo kto tam jest)
21.05.2014 GizaS podglądanko
22.05.2014 Bibi wizyta pęcherzykowa
26.05.2014 Genna wizyta przygotowanie do crio
27.05.2014 Magda_7891 wizyta pęcherzykowa a może będzie już serduszko...?
27.05.2014 Bernadka wysoka beta
27.05.2014 Ewelina.br testujemy
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego
29.05.2014 Bibi wizyta serduszkowa

CZERWIEC :

02.06.2014 Chloe wizyta start stymulacji
13.06.2014 Hania wizyta
14.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio

reklama
Agaawa, współczuję ogromnie i to jest chamstwo jak klinika traktuje pacjentów. Może i pani z Bociana ma rację, tylko kurcze kliniki przeszły jakieś procedury kwalifikujące je do udziału w programie, więc wszystkie powinny mieć bardzo dobre labolatoria i dobrych embriologów. To jes chamstwo, że jeszcze pacjenci muszą szukać kliniki z dobrymi embriologami. A jak te informacje zdobyć? Dla jednych konkretna klinika jest beznadziejna i nieskuteczna i źle traktująca pacjentki, natomiast dla innych ta sama klinika może być rewelacyjna i może się okazać, że mimo np. negatywnych opini, zdarzy się, że ma dobre wyniki w postaci ciąż. Chodzi o to, że in vitro jest kwestią przede wszystkim szczęścia, więc wszystkie kliniki powinny być na podobnym poziomie, a nie 1 na poziomie bardzo wysokim, a inna gdzieś na końcu pod względem ciąż. Oczywiście to nie Twoja wina, że wybrałaś taką klinikę, tylko szkoda Twojego czasu i pieniędzy, a jak zwykle MZ ma gdzieś co się dzieje w klinikach.
Dobrze, że uparłaś się i zażądałaś dokumentacji, bo ciekawe czy jednak byś ją dostała. Zachowanie dr - bez komentarza, bo moderator usunąłby moją wypowiedź:) Mam nadzieję, że szybko uda Ci się znaleźć inną klinikę i będziesz zadowolona z leczenia.

Agaawa brawo! ciągnij sprawę do końca! A przede wszystkim zabieraj papiery i wiej stamtąd, nie ma co się cackać. Wierzę że uda Ci się szybko osiągnąć cel boś twarda Babka :tak:

Chloe co do wizyt to zależy od tego u jakiego jesteś dr. U dr W często muszę wychodzić w trakcie pracy i nie powiem, jest to kłopotliwe, jest z tym związany stres... ale cóż mogę skoro tak bardzo mi zależy :sorry:

Anulla współczuje przygód z autem. Nie cierpię jak mnie zawodzi...
Anuszka już po transferze? Trzymam &&&&&&&&&

Dziewczyny, umowilam sie na wizyte we czwartek o 12.30. Rozmowa była bardzo miła.

Będę czytać opinie, opracowania, rankingi... Ale szczerze Wam powiem, ze niestety prawda jest taka, ze duzo zalezy od szczęścia i od losu w tym całym naszym leczeniu. I to mnie najbardziej przeraża.

no dobra, dość o mnie.

anuszka - trzymam kciuki! &&&&&&

Heiza - daj znać jak po wizycie. Rownież trzymam kciuki! &&&&&

MAJ:
19.05.2014 Heiza wizyta u immunologa
19.05.2014 Anuszka crio transfer

20.05.2014 AniaM spotkanie z maluszkami (może będzie wiadomo kto tam jest)
21.05.2014 GizaS podglądanko
22.05.2014 Bibi wizyta pęcherzykowa
22.05.2014 Agaawa spotkanie z Panią embriolog i lekarzem
26.05.2014 Genna wizyta przygotowanie do crio
27.05.2014 Magda_7891 wizyta pęcherzykowa a może będzie już serduszko...?
27.05.2014 Bernadka wysoka beta
27.05.2014 Ewelina.br testujemy
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego
29.05.2014 Bibi wizyta serduszkowa

CZERWIEC :

02.06.2014 Chloe wizyta start stymulacji
13.06.2014 Hania wizyta
14.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio

Dzięki dziewczynki za &&&
Już w domku we trójkę
Ale nie dostałam L 4
Trochę zła z tego powodu jestem ale drka mówiła że mam to przeżyć normalnie.
Jasne, normalnie, w mojej pracy, porażka!jutro idę do innego lekarza może on mi coś da chociaż na te pierwsze dni,jak myślicie?

Anuszka, niech kropki zostaną z Tobą na 9 miesięcy:) Myślę, że nawet lekarz rodzinny mógłby wystawić Ci zwolnienie, chociaż na 4 dni. Ja na Twoim miejscu wzięłabym chociaż na 3-4 dni żeby odpocząć, a potem możesz wrócić do pracy i funkcjonować normalnie.

Ale tak wprost powiedzieć co i jak?a jak powie dlaczego nie dostałam z kliniki?no w sumie mogę powiedzieć że nie chce zanosić L 4 z kliniki ale może będzie chciał zobaczyć L 4
Ach nie wiem co robić

reklama
anuszka trzymam kciuki , i dziemy rowno z terminem bety mam nadzieje ze betyyyyy bedą megaaaaaaa ;)
a ja wzielam 5 dni urlopu i leniu****e na maxa chociaż mnie nosi ale dam rade .

Do góry