reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ewelina gratuluję:tak:piękny dzień mamy i prezent imieninowy:tak:

Ja mam 8-9 pęcherzyków po 15-16 mm. Endo 10, dziś jeszcze gonal i menopur, jutro rano tylko goanpeptyl a wieczorem ovitrelle, w czwartek o 9 rano punkcja, transfer najprawdopodobniej w drugiej dobie czyli sobota. Dostanę dwa zarodki jeśli oczywiście tyle będzie:dry:zapąłdniają mi wszytskie komórki bo to już moja 3 procedura MZ a i tak nigdy nie miałam wiecej:sorry2:
Progesteron z soboty 1,07, estadiol 1267, dziś krew też oddana plus wirusologia. Jajnik czuję, nawet nie jogę dziś nie idę bo nie chcę przedobrzyć. A punkcję mam w swoje 30 urodziny:-D i jako prezent moje komóreczki spotkają sięna szkiełku z plemnikami męża i się podzielą pięknie:-D

MAJ:

26.05.2014 Genna wizyta przygotowanie do crio
26.05.2014 GizaS podglądanko
26.05.2014 Montana wizyta
26.05.2014 Ewelina.br wysoka beta

27.05.2014 Magda_7891 wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
27.05.2014 Bernadka wysoka beta
27.05.2014 Anuszka wysoka beta
29.05.2014 GizaS punkcja
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego
29.05.2014 GizaS punkcja
29.05.2014 Bibi wizyta serduszkowa
31.05.2014 GizaS transfer

CZERWIEC :

02.06.2014 Chloe wizyta start stymulacji
13.06.2014 Hania wizyta
14.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio

cześć, dawno mnie tu nie było. Wpadłam z pytaniem: słyszałyście o tym, że prawdopodobnie od lipca leki do stymulacji będą refundowane? ile w tym prawdy??

Ewelina gratuluje :))))
Gizas sporo masz tych pecholków:) mam nadzieje ze jeszcze podrosną zeby wszystkie sie nadawały :) zobacz długi protokół i więcej ich tam masz:) zobaczymy jak po punkcji :) i to w wyjątkowy dzien :)

No właśnie bałam się tego długiego protokołu i antyków przed z tym moim niskim AMH a tu jestem jak narazie zaskoczona iloscią, mam nadziję że będę też pozytwnie zaskoczona jakością, jeden jest tylko ciut większy a pozostałe równe więc będzie z czego wybierać:-D
A Ty Genna jak po wizycie?

reklama
Gizas...jeden musi byc wiekszy bo to przodujacy..na jego podstawie podejmuja decyzje o reszcie :)jak przodujacy jest dojrzaly to dlugo na reszte nie mozna czekac..dlatego dawali antagoniste..zeby zaczekal:)))) jest dobrze... oby ten raz byl Twoj :*

Do góry