reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
hej ogolnie czułam sie jakbym miala przeziebienie i bule brzucha jak na @ ale nie caly czas tylko pobolewa i przestaje potem zakłuje i tak w kolko. :) gdyby nie Magda to bym bardziej swirowala ale ona mi pisala ze ona tez tak ma .

Bernadka, o której wynik?

Ja mam dzisiaj zwariowany dzień... pojechałam do mojego labo na bete i prg jak dr kazał ale okazało się ze progesteron wynik dopiero jutro będzie więc zrezygnowałam... dupe w samochód teścia bo moim mąż jechał do pracy (swój rozbił ostatnio jak jechał do kliniki po receptę ~ puścić faceta samego żeby coś załatwił...) i pędzę do Gdyni żeby wyniki były na wizytę. A na 15 muszę być spowrotem w domu bo mam okulistę... Ehhh przynajmniej nie mam czasu się martwić wizytą ;)

Madzia rzeczywiście zwariowany dzien :) przepraszam dziewczynki ze wczoraj tak jakoś mało sie odzywalam ale byłam i właściwie nadal jetem wykończona wczorajsza wycieczką do kliniki, w łóżku wylądowałam po 1 w nocy , mąż wyjechał wiec pies stęskniony za naszą obecnością postanowił ze pobawimy sie troszkę :/ rano wstać nie mogłam budzik miał godzinną drzemkę, ktora oczywiście co 10 min sie odzywała:/ od wczoraj jeszcze wyskoczyło mi jakies uczulenie na szyi , dekolcie,za uszami masakra!!! Biorę wapno na uczulenie zobaczymy co wyjdzie bi nie mam ochoty do lekarza z tym pędzić :/ rano musiałam sie skupić nad braniem wszystkich leków , tyle tego ze szok, na pewno nir będę badała PR bo mam taaaaj dużo go w tabsach ze nie miałabym juz gdzie go włożyć :p od dzisiaj mam: 3x2 Luteina 100, 3x1 dyphastonu, 2x1 estrofem, clexane 1xdziennie wieczorem, w dniu transferu standardowo relka i tak przez kolejne 3 dni, proxicam cY cos tam w dniu transferu, chyba to wszystko, dodatkowo biorę oczywiście kwas foliowy , witaminę d3 2000j, i zakupiłam magnez forte ale musujący zeby po transferze pic bi juz nie dam rady nic włożyć do ust co jest tabletką, w aptece wydałam 114zl. Wiec malutko:) zatem na tą procedurę wydałam 3000 z groszami:)
Uffff sie rozpisałam :)
Barnadka kciukaski :)
Kasik, smerfetka jak tam? Smerfeta to szykuje sie na wycieczkę do Łodzi, Kasik jak samopoczucie?
Cisza przed burza tzn przed stymulacjami , rusza wszystkie w czerwcu pełną parą:)

reklama
Do góry