reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ja dla lawedowego tańcze boogie:) a swedzialy bo rrozmawialiśmy o tobie z doktorkiem:)Ale ze ty znasz imiona położnych? .....no tak ty juz zaprawiona w bojach, gdyby miały tabliczki z imionach byłoby łatwiej, ale nie zauważyłam owych, a narazie to 2na plus (pani ktora pobierala krew, mila i wszystko wyjasniala oraz lekarz i 2 na minus pani chyba Pigula ktora wydawała leki, starsza w ciemnych włosach do brody i pani hmmm Pigula? W niebieskim stroju, no masakra, mina taka ze wrrr, a i jeden neutralny ale w kierunku na plus pani z rejestracji, zobaczymy co bedzie dalej:)

Ostatnia edycja:
reklama
Genna, no ta w czarnych włosach, to Ewa, ale generalnie bez kija nie podchodź. Jest jeszcze jena piguła, szczupła w okularach. Niestety nie zapamiętałam imienia, a zapamiętałam nazwisko.
A czemu mnie obgadywaliście z doktorkiem :-D

Ostatnia edycja:
O ja pikole, to miałam poprostu kumulacje tego dnia!!! One były straszne, pani Pigula, jak juz wiem pani Ewa, tłumaczyła mi z niechęcią jak pOdawac sobie leki mam i :angry: , z cyklu , "dopiero to jednej tłumaczyłem i znowu musze"!!próbowałam ja rozśmieszyłaś, ale ona była twarda! , zdziwiło mnie tylko ze jak kobitki ktore były przede mną po leki, wychodziły z dwoma siatkami leków a ja z jedna, ale tłumaczę sobie to tym ze młoda jestem i mam ładne AMH:) bo 75 j menopuru to chyba mało, nie wiem jak ten Fostimon działa, ale mam go tylko na pierwszy dzien 2 amp. , najwyzej po taniości mi wyjdzie stymulacja hihih
Lawendowy to jak ta sadystka położna sie nazywa?

Ostatnia edycja:
Genna, cała Ewa.
Przed punkcją czekałam na otwarcie kliniki, bo zamknięta była na cztery spusty. No i przyszła gloria. Odechciało mi się wszystkiego w jednej sekundzie. I do tego, chyba wykąpała się, w niezbyt ładnych, perfumach. Jakbym zjadła śniadanie, to na pewno wróciłoby. A że byłam na czczo, to tylko mnie zerwało.
A ta "sadystka", to Sylwia. A tak na marginesie, chyba najfajniejsza z nich wszystkich.
Bo pani Monice z rejestracji tez zdarza się mieć muchy w nosie.

Zależy o jakiej normalności mówimy :-D
Ja bym do tych fajnych zaliczyła jeszcze dr :tak:
Ale to już niedługo. Bo ja dr odejdzie, to zostanie w klinice sama Ewa z Moniką. Chociaz Monika jest w ciąży
i też długo nie popracuje ;-)

reklama
Ty no właśnie mi sie tak wydawało, bo podciągala spodnie i juz miała takie ciążowe z pasem, a ona taka chuda ze nie wiem po co je ubiera,siedząc godzinę w poczekalni trochę je poobserwowalam;) Imzauwazylam ze chyba tylko naszdoktor tam pracowal akurat tego dnia, ale wogole zawsze tak tam pusto i wszyscy do jednego lekarza?a powiedz mi jak embriolog? bo dr do ciebie dzwonił a nie embriolog tak?

Ostatnia edycja:
Do góry