reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anulla, o którą aptekę chodzi?
Aha o gemini ;)
Jest dość daleko od Madisona bo przez miasto trzeba się przedrzeć.
Główna apteka jest na ul. Trzy Lipy 3.
Na miejscu w aptece jest drożej niż przez internet więc mimo przesyłki warto zamawiać.

Ostatnia edycja:
reklama
Anulla trzymam kcuikulla ;-):tak:
Mmm piękny wynik, tyle jajców!!! kciuki za ładne zarodeczki &&&&&&&&
Anuszka ciesze się że dostałaś euthyrox :tak: Dlaczego teraz masz plamienia? chyba coś przeoczyłam :sorry: jesteś na antykach?

Co do apteki gemini na Morenie... koleżanka mówiła że tam są mega kolejki + Morena jest w remoncie z uwagi na budowę torowiska, więc uwzględnijcie to w swoich planach wypadowych na aptekę ;-)

Anulla i inne dziewczyny jak się zamówi w Gemini leki na ponad 150 zł. to można odebrać też w innej ich aptece w Gdańsku na Obrońców Wybrzeża 2 oraz w innych miastach: Lębork, Tczew, Wejherowo, Starogard Gdański, Kwidzyn, Malbork, Pruszcz Gdański i Ełki. Jednak przy tej ilości myślę, że rozsądniejszy jest koszt przesyłki ups 12,49 zł. biorąc pod uwagę koszt dojazdu do apteki.

Kasik, ja raz zamawiałam do swojej apteki. Szybciej zamówić z przesyłką bo nawet na drugi dzień możesz mieć w domu a do apteki chyba 3 lub 4 dni czekałam.

dziękuję dziewczyny za Waszą wiarę i kciuki. Niestety Kasik, tabletki przydadzą się. Beta 0,1. :-( Straciłam wszelką ochotę na dalszą walkę. Kolejny też jest za słaby żeby się udało, więc muszę zdecydować czy chcę się dalej stymulować.

reklama
Anulla kochana tak mi przykro :( Kurcze mialam nadzieje, ze to bedzie wlasnie ten. Dlaczego chcesz byc stymulowana mimo, ze masz jeszcze mrozaczka? Mamy przeciez na forum kilka ciaz wlasnie z tych ostatnich, teoretycznie najslabszych zarodkow. Wiem, ze dzisiaj jest Ci ciezko ale nie trac wiary, warto walczyc. Dodatkowo refundacja lekow teraz daje wiecej mozliwosci. Roznice mozna przeznaczyc na suplementacje i dodatkowe badania. Wyplacz sie i szybciutko podnos bo mrozaczek czeka.

Do góry