reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny jak wygląda transfer? Ile sie leży po? Pecherz pełny? Bo embriolog jak dzwonił to nic nie mówił. Jakieś zalecenia dotyczące np. Jedzenia po transferze?

reklama
Milena transfer jest podobny do IUI. Pecherz powinien byc pelny. W niektorych klinikach sie lezy po okolo 30 minut, w Invikcie od razu sie wychodzi, chyba, ze ma sie wykupiona akupunkture po to wowczas sie lezy z igielkami ale juz na innej sali.

Kasik, nie wiem czy chcę się stymulować, bo żaden lekarz nic nowego mi nie zleca. Wszystko ciągle to samo. Pójdę ostatni raz do innego lekarza. Byćmoże uda mi się wymusić histero. Jeden mówi żeby brać acesan i clexane, inny, że przecież nie ma wskazań do tego. Ale żaden nie zlecił w tym kierunku jakichkolwiek badań. Już mnie wkurza. zaczynam myśleć, że coś z macicą jest nie tak skoro się nie zagnieżdża.

Kasik na ciebie zawsze można liczyć.
Akupunkture??? Wow w Bocianie chyba nie ma takiej możliwości bo nie proponowali. Nienawidzę mieć pełnego pęcherza. Na pierwszej IUI wypilam prawie 1,5 litra i aż mnie bolało:) na drugiej już byłam mądrzejsza i wypilam nie cały litr teraz już przynajmniej wiem ze
dla mnie wystarczy 0,7 :)
Kasik36 też masz te nowa funkcje podziękowan w telefonie? Tego mi brakowało bo z kompa wcale nie korzystam. Brakuje jeszcze żeby widzieć sygnatury :p

Edit
Mmm na ciebie też można liczyć.

Tzn. Źle się wyrażam na Wszystkie można liczyć ale Kasik najszybciej odpisuje :)

Ostatnia edycja:
Milena bo ja siedze sobie na dworze z ksiazka w reku i jak mam wlaczona aplikacje to dostaje sygnal, ze ktos napisal. Jak moge to pomagam bo wiem jakie to wazne dla kazdej z nas. Mam funkcje podziekowan i polubien ale od jakiegos czasu tego nie robie. Mam nadzieje, ze dziewczyny wiedza, ze jestem im wdzieczna za pamiec, troske i odpowiedzi na nurtujace pytania :) A sygnaturki przydalyby sie bardziej niz podziekowania bo jak nie mam dostepu do kompa to trzeba sie dopytywac. Nie sposob wszystkich spamietac, zwlaszcza na 3 watkach ;)

Anulla mi doktorek zalecal gruntowniejsze badania po 3 nieudanym ivf ale ja sie uparlam i zrobilam na wlasna reke genetyke i immunologie pi drugim. Moze tez byc tak, ze z jednej stymulacji zaden zarodek sie nie przyjmie z niewiadomego powodu a przy kolejnej od razu pierwszy owocuje ciaza. Zobacz jak u mnie bylo, po pierwszej punkcji zadna komorka sie nie zaplodnila a przy drugim 2 z 3 wiec calkiem niezle. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie wiecej zarodkow i moze pierwszego mrozaczka sie w zyciu doczekam.

Ostatnia edycja:
Zgadzam się z tymi sygnaturkami.
A co ze sprawą dziennikarki która napisala "bezpłodnośc" któras do niej napisała ale nie pamiętam która z nas :/ dziennikareczka odpisała?

Zgadzam się z tymi sygnaturkami.
A co ze sprawą dziennikarki która napisala "bezpłodnośc" któras do niej napisała ale nie pamiętam która z nas :/ dziennikareczka odpisała?

ja napisałam ale nie raczyła odpisać. Myślałam czy nie napisać czegoś pod artykułem żeby wszyscy mogli przeczytać jaka to ignorantka, ale stwierdziłam, że nie ma sensy siędenerwować

reklama
Do góry