reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Spotkanie bardzo mile, dziekuje dziewczyny :) Musimy to koniecznie powtorzyc.

Estradiol 1165, progesteron 1,34, 6 pecherzykow po prawej rownej wielkosci 16-18 mm, 1 po lewej ale mniejszy 8 mm wiec na niego nie liczymy. Reszta pecherzykow nie zareagowala na stymulacje. Punkcja w piatek o godz 11:00 :) Oczywiscie przyczepilam sie do progesteronu ale doktorek nieugiety, mowi, ze do 2 a nawet 2,5 jest ok wiec nie bede sie klocic.

reklama
Fajnie ze się spotkalyscie. Ile was w końcu bylo? Magda chyba nie sadzisz ze ci odpuszczę ten upominek. Gadaj tu zaraz co dostałaś.
Kasik36 &&&&

Dziewczynki dziękuje za super spotkanko :)
Pieńkowska dziekuje za prezencik :)
Kiciuś nasze forumowe dziecko jest przesłodki a w kasku mu do twarzy
, bez kasku aż głupio wygląda :p
Posiłek w sphinxie zemściły sie zaraz po wejściu do domq :/
Buziaczki

Genna oddałaś posiłek? :-D mój się przyjął ale brakuje mi woody dla zwierząt więc uzupełniam zapasy ;-)

Magda Ty też już w domu? Ja jeszcze wracam bo musiałam kupić conieco, a mieszkam najbliżej miejsca zbiórki :-D

Medalikara wakacje to nad jeziorem bo nad morzem za dużo turystów ;-)

Dzięki dziewczyny za spotkanie! Było super :-) polecam się na przyszłość ;-)

Ostatnia edycja:
Genna, taki dobry obiad wyrzuciłaś? No to obcemu nie smakowało zapewne ;)
Smerfeta, my jeszcze w Auchan byliśmy ;) i sobie leżę teraz w domku.

gratuluję udanego spotkanka:) Zazdroszczę, może w sierpniu uda się w większym gronie:-)

Kasik, już pisałam, trzymam kciuki za punkcję i gratuluję ładnych i równych pęcherzyków:) Nie martw się PRG , myślę, że Twój dr wie co robi. Dostałaś na pękniecie zastrzyk domięśniowy, czy podskórny? bo mi poprzednio położna kazała podać domięśniowo, a w zaleceniach miałam podskórnie :(

Genna obcy chcial marchewke wiec sie zemscil ;)

Ja do makro jak zwykle zajechalam po zaopatrzenie wiec jeszcze jestem w drodze. Dzieki spotkaniu nie poszalalam po sklepach a w aptece zostawilam tylko 60 zl. :)

reklama
LIPIEC :

17.07.2014 Syllkaa wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
17.07.2014 Medalikara wizyta
18.07.2014 DW transfer
18.07.2014 Kasik36 punkcja
19.07.2014 Agulla podglądanko
19.07.2014 Jazzabell podglądanko
21.07.2014 Magda wizyta
21.07.2014 Jazzabell punkcja
22.07.2014 Magda wizyta u genetyka
22.07.2014 Kotuska transfer