reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Syllka, nie dziwię sie, że jest Ci ciężko. A powiedz, lekarz kazał Ci odstawić leki, czy nadal wszystko przyjmujesz? A może maleństwo jednak będzie na tyle silne, że znajdzie się w tych 10%, trzeba wierzyć i życzę Ci tego z całego serca.

Lekarz odstawił mi tylko Clexane. Dalej biore Duphaston i Luteine 100 3razy dziennie.

Syllka nie poddawaj się wiadomo że żyć ciężko w takiej niepewności ale może akurat będzie dobrze :tak:
Kasik trzymam kciuki mocno jeżeli będziesz miała tylko wynik to proszę daj znać bo mam dziś 2 zmianę a tak cały dzień w niepewności
Kwiatuszekg no pewnie że pamiętam co u ciebie?

pod koniec sierpnia mam umówiona wizyte zeby zob czy wszystko ok przed rozpiska lekow ale mam dylemat czy nie zmienic kliniki na Bociana:( nie wiem co robic kto jest na Polnej nadal z Was?

Sylka kochana przykra jest ta sytuacja w której się znajdujesz :-(. Ale tak jak radzą dziewczyny, pójdz do innego lekarza, może faktycznie dzidzia walczy za co trzymam kciuki. Trzymaj sie
Agawaa czekamy dziś na focie twojej niuni ;-)
Kasik36 daj nam tu szybko znaju jak z betą, ciąglę tu zaglądam czekajac na dobre wiadomości od Ciebie. Mam mega dobre przeczucia :-)

Dziewczyny kończymy miesiąc kolejnym cudem :biggrin2: Moja beta 8 dpt 93,71 mlU/ml :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Mam tyle pracy, że nie wiem w co ręce włożyć i nie wiem jak ja mam się skupić ;-):-D Na dodatek muszę trzymać język za zębami, postanowiłam powiedzieć M po godzinie 24-tej bo to już będą jego urodziny :tak: Teraz pozostaje się tylko modlić, żeby beta prawidłowo przyrastała :tak:

Tak więc wszystkie z naszego spotkania są już w ciąży. A ja goniłam Smerfetę i dogoniłam, w końcu to moja forumowa bliźniaczka więc nie mogło być inaczej ;-):-D

Kasik SUPER!!! gratuluję! ale wspaniała seria na forum :-):tak::-)
SugarwareZ-297.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry