reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Karusia- Kochana, na pewno spelnicie się w tej roli i będziecie cudownymi rodzicami! Zazdroszczę Ci, że macie taka szanse na zostanie rodZicami. Mój mąż na razie nie chce o tym słysZeć... Odpoczywaj teraz i delektuj się dobrym trunkiem ;) Ściskam mocno :*

reklama
Karusia bardzo mi przykro tulę mocno Jeżeli nam teraz nie wyjdzie my też rozważamy adopcję myślę że to jest szansa na to żebyśmy się spełnili jako rodzice życzę Tobie powodzenia:tak:
osa super wiadomość żeby kropek się wgryzł w mamuśkę:-D
dziewczyny mam pytanko robiłam badanie infekcyjne i stwierdzono przeciwciała HBS wyszło 39 mUI pomożecie co to by mogło oznaczać

Kasiu a to nie oznacza, ze masz przeciwciala przeciw wzw? W sensie ze bylas kiedys szczepiona? Ja kiedy mialam badane przed planowanym zabiegiem chirurgicznym i wyszło mi ponizej 10, kazano mi sie doszczepic przed operacja:) takze U Ciebie jak dla mnie wsxystko ok:))

Dziewczyny mam pytanie do tych które miały już transfery, tzn chodzi o to czy leki takie jak esrtofem i zastrzyki podskórne Fragmin bierze się do momentu potwierdzenia ciąży? Bo zastrzyków zostało mi tylko 4 wygląda na to ze znowu będę musiała jechać do doktora tylko po recepty.

niebajka bardzo dzięki za podpowiedz o jeden stres mniej;-)
jestem w trakcie ostatniego podejścia z rządówki kończę anty i mam już włączony gonal co 2 dzień następna wizyta 26 marzec

Ostatnia edycja:
Karusia przykro mi [emoji17] każdy dzien odliczałam ,zeby poznać wynik i myślałam ,ze tym razem sie uda .
Na pewno bedziesz cudowna mamusia adopcyjna [emoji4]

Ja od dzisiaj co drugi dzien badam progesteron i dzisiejszy wynik 49 chyba w normie jestem 3 dni przed @ ,dzwoniła moja doktorka i po rozmowie z lekarzem do ktorego mam zamiar chodzić w Invikcie ustalili ,ze jednak ona mnie przygotuje do następnego transferu i tym sposobem pod koniec miesiaca histeroskopia poniewaz mam zrosty .
A my dalej czekamy na tel z Invikty czy komuś tez tak długo schodziło przeniesienie czy tylko my mamy takie szczęście ?

Jutro odpoczywamy :)

Kalendarz

MARZEC

18 - Hess - punkcja
18 - marcysiaa83 - udany transfer
19 - niebajka - wizyta przed stymulacją
21 - OlaSzy - wizyta przed transferem
26 - KasiaMakaronik - wizyta przed stymulacją
28 - Olusia7982 - rozpakowuje się

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry