reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
kasik36 - poprzednim razem nie dzwonili, a nie było zarodków. Wydaje mi się, że dzwonią tylko wtedy, gdy transfer nie jest odroczony. A jeśli jest to nie informują wcześniej tylko dopiero w ostatniej dobie.

;-) nakrecilam się dziewczyny mam 37 C ;-) w poniedziałek miałam podany 5 dniowy zarodek... A zapachy czuje z daleka...

Jutro odpoczywamy :) :tak:

Kalendarz

MARZEC

[/COLOR]
25 - OlaSzy - wizyta przed transferem
26 - KasiaMakaronik - wizyta przed stymulacją
28/31- Olusia7982 - rozpakowuje się
30/31 - niebajka - podglądanie pęcherzyków
30 - marcysiaa83 - I wysoka beta!

KWIECIEŃ

01 - marcysiaa83 - II wysoka beta!

MAJ

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
Hess betę robię we wtorek niestety , w 14 dpt. choć chciałabym strasznie wiedzieć czy wszystko ok .....
jutro dzwonię tylko do kliniki z powiadomieniem o plamieniu.....

reklama
Madziulka spokojnie:) bedzie piekna beta :)

Hess tym razem bedzie inaczej! Na pewno beda piekne zarodeczki!!

Osa gratuluję :)) kiedy pierwsza beta?

Ja czekam na @ w piatek wzielam ostatnia tabletke anty wiec jutro powinna sie pojawic:)
Schowalam torebke z zastrzykami gleboko do szuflady, bo boje sie na nie patrzec:p a z drugiej strony jestem podekscytowana ze to juz tak blisko:))))

Do góry