reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Madziulka ,Enni życzę wam spokojnej ciazy ,gratuluje jeszcze raz [emoji64][emoji2]
A my juz od piątku ( mam taka nadzieje ) stymulacja ,ale to zleciało [emoji4] z rozpiski mam 28-29 punkcję .
Kasik 36 powiedz mi czy w Invikcie zarodki zawsze trzymają do 5 doby ? I jak myślisz mogłabym poprosić o dwa zarodki jesli jestem po trzech nieudanych transferach ,bo w poprzedniej klinice miałam juz dwa podane przy trzeciej próbie ( nie mam 35 lat ).

reklama
Madziulka - gratuluję 5 cm szczęścia i słyszanego serduszka :tak:
ilka- w Inviccie warszawskiej trzymają do 5 doby zarodki.

Proszę, napiszcie mi kiedy macie wizyty i jakie.

Ilka z tego co mi wiadomo w Invikcie hoduja do 5-tej doby. Mysle, ze mozesz prosic o podanie 2 zarodkow. Moze chcesz leki ode mnie, jeszcze mi cos zostalo, moge Ci wyslac.

Kasik36 nie wiem dlaczego tak ustalil lekarz z ta lutka w cyklu poprzedzającym transfer? Może chce mi jakoś cykl uregulować, bo mam ostatnio strasznie długie cykle, ok 40 dni.

Innej opcji nie ma :-) Dołącze do Ciebie i dziewuszek w terminie bliżej nieokreślonym... Póki co przymusowe czekanie :sorry:

reklama
Do góry