reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny mam do oddania 1,5 opakowania Bromergonu i Encortonu "5" i "10", kto chetny pisac na priv. A co robicie ze strzykawkami z Menopuru? Mam ich cala mase a wyrzucic szkoda.

reklama
kasik36 - ja strzykawki oddałam komuś z forum, a po drugiej stymulacji wywaliłam do pojemnika w aptece, choć wiem, że tam nie można, do śmieci też nie można, ale może apteka prędzej coś z tym zrobi, gdzieś przekaże.....

Jutro trzymamy kciuki za Hess i marcysie
1zIggET8dLQXapoHBAA7
Powodzenia!!

Kalendarz

MAJ

13 - Hess - wizyta przed crio
13 - marcysia - kolejne spotkanie z Kropkiem

14 - niebajka - wizyta przed crio
14 - enni - usg serduszkowe
15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
22 - ilka_a - wizyta w trakcie stymulacji + anestezjolog

Hess - criotransfer

Hess, trzymam kciuki za pozytywne wieści jutro! Niech to będzie Twój czas;-)
Marcysiu, pięknych widoków;-)
Ja czekam na @ po odstawieniu dupka już 5dni i poki co cisza. Wkurzam się,bo jak tak dalej pójdzie, to szybciej na wizycie w Gamecie wyląduje, niż kolejna iui mi zrobią...
Enni, gdzie się podziewasz?

Hess to juz jutro :) i jeszcze tylko chwilka i kropek bedzie z tobą [emoji3]

A ja dzisiaj byłam u terapeuty przypadkowo, bo koleżanka poszła wizytę przesunąć . Porozmawiałam z nią troszkę i stwierdziła,ze przydałby mi sie psycholog ( po wypadku nigdy nie skorzystałam ) ,bo widac ,ze mam lek przed ciaza [emoji15]i tym samam wytworzyła sie blokada psychiczna. Wiec za tydzień ide na wizytę ,szczerze mówiąc cieszę sie ,ze kolezanka mnie namówiła .

niebajka - cisza się zrobiła bo kilka dni odpoczywałyśmy . Ale teraz znowu się będzie działo. :)

ilka_a - to fajnie, że zdecydowałeś się na psychologa. Oni nie są źli i faktycznie mogą pomóc. Czasem się wydaje, że nie potrzebujemy pomocy, a potem się zastanawiamy dlaczego wcześniej nie poprosiliśmy o pomoc.

Hej dziewczynki, sorki, że się wtrącam, ale chciałam się zapytać co jest podstawą do refundacji in vitro, bo różnie jest napisane, i nie wiem czy 6-miesięczna stymulacja clo jest wystarczająca? Bo jako takiej historii leczenia nie mam, bo lekarz mnie zbywał, dopiero jak zrobiłam wyniki to zaproponował stymulację.. pomóżcie proszę :)

reklama
Ja miałam więcej cykli stymulowanych z Clo niż 6 a kazali nam przyjechać jak skonczę 2 lata leczenia( mam mniej 35 lat i potrzebne sa 2 lata leczenia). To chyba coś nie tak, ale juz sie sprzeczac nie chciałam o te 3 mce i poczekaliśmy...

Do góry