reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
enni nie stresuj się brakiem serduszka. Ja "swoje" zobaczyłam dopiero po 31 dniach od transferu (5 dniowy zarodek). Dlatego poczekaj jeszcze cierpliwie, na pewno je usłyszysz, więc przygotuj tonę chusteczek (nie żartuję :) )

Hess już się nie mogę doczekać Twojego transferu! Trzymam za Ciebie kciuki z moim mężem (opowiadam mu zawsze z przejęciem co się dzieje na forum).

OlaSzy ja tez swojemu opowiadam troche:)))

Czekam wlasnie pod gabinetem..:p z nerwow zaraz zapomne o co mialam pytac...

Dziewczyny widzialam zdjecie mojej blastki ♡

Dojadę do domu to Wam napisze relacje, ale wstepnie policzylam,ze w polowie czerwca crio.

Hess, cieszę się, że wszytsko idzie po Twojej myśli - naczekalaś się na swoją koleję, ale myślę ze udane ivf wszytsko Ci wynagrodzi:) życzę Ci tego z całego serca :)

Ilka, za Ciebie także trzymam kciuki :) niech będzie po Twojej mysli:)

OlaSzy, a jak Ty się miewasz? :) Jak Kropek? kiedy jakaś wizyta?

niebajka - i jak tam?

Olusia - jak tam u Ciebie? Radzisz sobie już dobrze, sypiasz?

anika11 - mam nadzieję, że już nie będę msiała bujać się z kolejną stymlcją i teraz się uda.

Jutro trzymamy kciuki za ilkę:tak:) Powodzenia!!

Kalendarz

MAJ

15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją

19 - enni - usg serduszkowe
20 - Hess - wizyta przed crio
22 - ilka_a - wizyta w trakcie stymulacji + anestezjolog
26 - Hess - criotransfer
30 - marcysiaa83 - badania prenatalne

Hess:))
Niedlugo do Ciebie dolacze:)
Relacja z wizyty:

Dzisiaj mój 22 dc, endo 6.9, jeden pęcherzyk 15mm. Wygląda, że organizm szykuje się do owu. Gdyby jednak jej nie było, jak to zwykle u mnie bywa, zapobiegawczo duphaston przez 8 dni. Od 3dc estrofem, acard, encorton. Wizyta 11/13 dc. Transfer jakieś 6-8 dni pozniej celuje w drugą połowe czerwca

Siałam lament, że zarodki nie dotrwały do mrozenia, a to nieprawda. Odpadł jeden zaraz na poczatku, (to wiedziałam w dniu transferu) a 4 dotrwały do blastki. 3 były klasy cc a jeden 4aa, więc tego jednego zamrozili:)

Ilka powodzenia jutro!!!

Ostatnia edycja:
Hess, cieszę się, że wszytsko idzie po Twojej myśli - naczekalaś się na swoją koleję, ale myślę ze udane ivf wszytsko Ci wynagrodzi:) życzę Ci tego z całego serca :)

Ilka, za Ciebie także trzymam kciuki :) niech będzie po Twojej mysli:)

OlaSzy, a jak Ty się miewasz? :) Jak Kropek? kiedy jakaś wizyta?

anika11 - mój kropek mnie wykańcza (dosłownie). Co tydzień coś. Wczoraj miałam wizytę (bo tydzień temu trafiłam z krwawieniami na 3 dni do szpitala, zrobił mi się krwiak i zagrażał kosmówce). Więc widziałam rączki, nóżki (takie tyci tyci, bo to dopiero 9 tydzień :) i maluch się gibał, machał, śmiałam się z mężem podczas USG. 180 uderzeń serca na minutę. Ale dzisiaj rano radość prysła. Z porannym moczem ... krew. Pierwsza myśl "no kur*** mać". Lekarz kazał sprawdzić czy dalej leci i jest krew na wkładce, jak tak - znowu na oddział, jak nie to znaczy, że nerki mi siadają.. Ah.. ciąża to urok;-) Oby do grudnia :)

reklama
OlaSzy, no Kropek same niespodzianki dla Ciebie ma!! ;) jak sytuacja teraz? mam andzieję, że jednak w domu jesteś?!

dziewczyny, a u mnie okresu nadal brak ( ponad tydzien temu odstawiłam duphaston). za radą gin zrobiłam betę, ale oczywiscie negatywna. czekam na @ i nie wiem, co robić. za 2 tygodnie mam pierwszą wizytę w Gamecie, a wychodzi na to, że własnie wtedy wypadnie też ostania planowana iui... kurde, no!

Do góry