reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

OlaSzy - jak się czujesz?

anika11 - ja po spasione zawsze długo czekałam na okres, min. 10 dni. Natomiast po luteinie 1-2 dni. Wiem co czujesz, bo ja też często miałam tak, że im bardziej mi zależało na @, to ona nie przychodziła.

reklama
Hess, no ręce mi opadają. po cichu chciałam Cię juz prosić o wpisanie mnie do kalendarza z wizytą rejestracyjną, ale teraz już nie wiem, jak to będzie :/

Hess ostatnie noce mam spokojne, az jestem zaskoczona, wiec troszke moge sie wyspac... dalej mi pomaga mama i moj, chociaz moj to troche mniej.. mam nadzieje ze to nie cisza przed burza z tymi nocami... dzis piekna pogoda wiec spacerek i moze dzialeczka..:tak:

Mama idzie w czerwcu do szpitala na jakis tydzien wiec zostane sama z dziecmi....boje sie tego.... no ale musze sobie jakos dac rade....

MagdaM33 nie wiem co znaczą te kropki tutaj, ale na innym wątku pisałaś, że martwisz się o swój wynik bety. Spójrz na moją sygnature i głowa do góry. Ja zaczynałam od dużo niższej bety a w środę po raz kolejny widziałam moje Szczęście. Na tym etapie najlepiej powtarzać betę co dwa dni żeby sprawdzić czy prawidłowo przyrasta. Trzymaj się cieplutko

Hm... Na moim suwaczku jest ciąża mniejsza o dwa dni niż z usg i kalkulatora po IVF... Trzeba by było wpisać pewnie dwa dni później termin miesiączki... Ale nie mogę na tel tego zrobić a na razie nie mam dostępu do komp.
Dziś mój 10tydz5dzien ❤

Ostatnia edycja:
OlaSzy witaj wśród plamiących i krwiawiących, tez już zaliczyłam oddział w szpitalu a mam dopiero 7 tydzień :( az się boje co będzie dalej.

Ilka jak po wizycie?:)

W czwartek widziałam moje kropki :) We wtorek były jeszcze puste pęcherzyki :tak: Serduszka tyle co zaczynały swoją prace także raz jeden raz drugi migotał do mnie:) We wtorek myslę że będzie już oki. Niestety Kropeczki są bardzo nisko w macicy i lekarz sam powiedział że nie może mi nic obiecać, bo powinny być dużo wyżej.

Olusia szczerze to jestem przerażona jak pomyślę o dwóch maleństwach, pewnie tak jak u Ciebie będzie mama na etacie;)

Anika na pewno wszystko się ułoży do tej wizyty ;-)

anika 11 - tak, leżę w domu. Zwolnienie do 3.06 (czyli teoretycznego końca I trymestru), całe szczęście, że w pracy się nie czepiają, ale długo sobie popracowałam, ohoho ;) Ale mam czas, żeby się trochę douczyć :)

Hess - czuję się dobrze, serio. Wszyscy się dziwią, że po tych rewelacjach nie siedzę w kącie i nie płaczę. Wiem, że to minie i będzie wszystko dobrze, nie mogę sobie pozwolić na chwilę zwątpienia czy strachu, bo mój kropek to wyczuje i też będzie źle reagować;-) Muszę być silna! W końcu chcę być matką, która poradzi sobie z każdą sytuacją. Miałam dzisiaj badania, w następnym tygodniu sprawdzę co z pęcherzem i nerkami i wyzdrowieję :) Koniec pierwszego trymestru już widać :)

enni - ja chyba też pierwszy raz krwawiłam zaraz w 7 tygodniu. Nie masz co się bać - skoro wzięli Cię na oddział, to zrobili badania, upewnili się, że wszystko jest ok, abyś mogła wrócić do domu. Nikt nie powiedział, że będzie łatwo, prawda? :) Najważniejsze, że mamy o kogo walczyć! Trzymaj się ciepło!

Enni to super ,ze widziałaś swoje maleństwa i całe szczęście wsYstko wporzadku [emoji2]
Ja od wczoraj menopur 225 dawka a od jutra 150 tym razem jestem dzielna i sama robię zastrzyki ,w piątek kolejna wizyta . Bardzo zdziwiona jestem cenami ,jak przyszło mi zapłacić 280 zł to byłam w szoku [emoji15] w invimedzie zapłaciłam 4,5 ty za stymulację tyle ze 1600 oddali ,ale mi o wszystko straszna różnica i brałam małe dawki gonalu bo 150 ..

reklama
Ola Szy napisz mi proszę co z Twoim krwiakiem się stało wchłania się ? musiałaś leżeć , czy tylko się oszczędzać?
Ja w środę trafiłam na ostry dyżur z krwotokiem , okazało się ,że krwiak duży , w miejscu niezagrażającym maleństwu ... później jeszcze ok5 takich krwotoków miałam , a teraz tylko takie plamienia brudne ....

Do góry