reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hej dziewczyny.
Umówiłam się na wizytę kontrolną na środę do kliniki, ustalimy z dr plan działania, ale sama nie wiem czy dobrze robie:zawstydzona/y:bo stres jest duży przez sytuacje w domu ale nic nie robienie w tym kierunku tez mnie dołuję.
Teściowa po operacji, ale jak się okazało jednak są nacieki na pozostałe organy i guza nie usunięto:zawstydzona/y:została chemio lub radioterapia. Jestem zielona w tym temacie bo nie miałam nikogo ani z dalszej ani bliższej rodziny, nawet wśród znajomych styczności z walką z nowotworem.

Może sie stworzy nowy kalenadzry taki jaki był kolorowy z datami kiedy co będzie?

kasiu jak tam @ cos sie rusza bo u mnie brzuch pobolewa ale @ nie widac poczekam jeszcze z 2 dni

znalazlam

prosze sie dopisywac
WRZESIEŃ

wrzesień - Genna piękna betka
wrzesnień - Kwiatek oczekiwanie
na @ przed stymulacją

13 wrzesień -@mika biopsja-pobranie jajeczek
18 września -@mika in vitro
18 września - Gizas wizyta kontrolna

PAŹDZIERNIK

2pazdziernik- @ mika wysoka beta:)
9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk

Ostatnia edycja:
@mika Invicta Gdańsk 13/09/2013 biopsja- pobranie jajeczek:tak:18/09/2013- in vitro:blink:; 02/10/2013- mam nadzieję, ze wysoka beta :-)

Życzę Wam udanego dnia.
I chyba nie jesteście przesądne, bo dzisiaj

piatek13_logo.png

reklama
Do góry