reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
10,09 byliśmy i podpisaliśmy dokumenty a 28,09 byliśmy na wiz. (już byłam na antykach) i dowiedzieliśmy się o zakwalifikowaniu i że nie wiadomo czy na ten rok damy rade ...i też myślałam że od razu ruszymy a tu kolejna recepta.

no to oby nam sie udalo:-) ja w listopadzie jade na wizyte i mam zamiar juz zaczac:happy2: A ja myslam ze Ty bedziesz duzo pozniej...tzn chodzi mi o Twoj nr na liscie, no ale jak Ci tak powiedzieli tzn ze sa szanse:-)

nie jeszcze... ???
dostałam do domu takie papiery informacyjne o ivf i mrożeniu kom i zarodków, ale nie wiem czy to ja mam wypełniać cz jak?
Mimo iż w innej klinice, ja tez je dostałam do domu do podpisania i wypisania papiery, wypisalam co wiedziała, resztę pomógł mi lekarz, a o tym mrożenie zarodkow to jest zapewne o tych nadliczbowych :) musicie zadecydować co z tą pozostałą reszta oocytow , których nie zaplodnia, bo mogą tylko 6

Dziewczynki dobranoc, miłej nocy zycże:) i spokojnej środy dla tych po stresujacych sie po transferze i oczekujących na transfer:) jutro zaktualizuje tabelke , więc szansa na wysłanie mi reszty info na priva:)

AniaM81 ja też dostałam papiery do podpisania w Gamecie, nr mam 212... umówiliśmy się na kontakt na koniec października czy mam zacząć antki i czy już robić te wszystkie badania immunologiczne...
AniaM81 i goniab83 coś tez nam doktor mówił, że istnieje możliwość iż otrzymają dodatkowe przydziały zabiegów na ten rok jeszcze - czekają ponoć na info z NFZ...zobaczymny co i jak
oczywiście jak będę dzwonić i coś się dowiem to napiszę:) chociaż to dopiero na koniec października (koło 25)
ok to lecę do pracy...
miłego dnia wszystkim:-)

reklama
ema51 – trzymamy kciuki, żeby Wam się udało jak najszybciej podejść do programu :-)
Ciekawe, czy dużo osób się wykrusza z kolejki i z jakich powodów.

lawendowy_sen – a skąd wiesz, że po invitro nie powinno się rozbić testu PAPP-A? Co fałszuje ten wynik?

Do góry