reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Gratuluję :)

Dziewczyny drogie!
Piszę ku pokrzepieniu serc:) Część z Was mnie nie pamięta na pewno, ale jakiś czas temu pisałam z Wami tu na forum.
Genna kochana, piszę, żebyś mogła namalować jeszcze jedną uśmiechniętą buzię na pierwszej stronie! 10 października miałam drugi criotransfer i udało się !!!!!! Wreszcie się udało!!!!!! Dziś na usg słuchałam najmilszego w świecie dźwięku bicia serca naszego maleństwa!
Dziewczyny, nie poddawajcie się! Warto walczyć, bo in vitro się udaje!!!!!!!!!!!!!! Ja walczyłam 5 lat, miałam poronienie, operację na mięśniaka, próby iui i wreszcie in vitro przyniosło nam upragnione szczęście!
Trzymam za Was wszystkie kciuki, każdej z Was się uda, bo jesteście dzielne i zasługujecie na to szczęście!!!!!! Powodzenia!!!!

reklama
Olusia przykro mi :-( coś mało sukcesów mamy... tyle smutku
AniaM u mnie było zupełnie inaczej - dostałam na skierowaniu wymagane badania dla mnie i dla M i na wizycie najbliższej rozpoczęcia stymulacji wykonaliśmy je za free. Zadzwoń do Gamety i zapytaj jak to zrobić, może coś podpowiedzą

Ostatnia edycja:
Olusia - przykro mi :wściekła/y:, ale dobrze że masz po kogo wracać.

Kekik 1 dzien po transferze liczymy na 2 dzien od transferu.... tez sie nad tym zastanawialam i ktos mi to napisal... bardzo mi przykro, ze tobie nie wyszlo, moze jednak cos ruszy?

Kochane wielkie dzieki za trzymanie kciukow..:
A u mnie tak jak pisalam ze mam zle przeczucia i nie pomylilam sie... niestety nie udalo sie... :-:)-(musialam sobie troszke poplakac... chociaz powinnam sie juz przyzwyczaic do moich niepowodzen i rozczarowan, nie powinnam sie w ogole dziwic ze tak sie dzieje.... coz zycie... jednak szybko wroce po mojego mrozaczka... moze bedzie chcial zostac zemna.... powiedzieli mi dzis ze powinnam powtorzyc badanie i wtedy odstawic leki... a ja sie zastanawiam po jaka cholere... przeciez to juz niczego nie zmieni.... nie wyszlo i tyle.... na wypisie mam napisane 1 blastocysta A wiecej nie mam podane.

Malailoncia gratulacje:-)

kaatik trzymam kciuki za twoj transfer.... niech maluchy zostana z toba do konca :happy:

Olusia - drugi raz dzis nie wiem co napisac! Bardzo bardzo wspolczuje, co ja moge jeszcze napisac.... chociaz wiesz ze piszemy tu szczerze bo kazda z nas przezywa to regularnie....

A ja jutro na 08.00 ide na pierwsze podgladanko bo to 6dc bedzie.

reklama
AniaM - my za płaciliśmy za badanie nasienia(ale to oczywiste), FSH,LH,E2,Andy HCV, Anty HBS, Chlamydie, ustalenie grupy kwi, za drożność, hiseroskopie - także zanim dostaliśmy refundację trochę kasy tam zostawiliśmy. Na wirusologie nie zgodziłąm się zapłacić - i jakoś udało się na fundusz.
Za te wszystkie badania płaciłam a jeszcze refundacji wtedy nie miałam - ale nie chce się już denerwować.

Do góry